• Geri dön

  • 241 Görüntülenme

  • 217 Haber

  • 1.886 İşletme görüntülenme


Retail Next konseptiyle, tasarımının yanı sıra bayi içerisindeki yeni roller ve süreçlerin bir arada hayata geçirileceği dünyadaki ilk BMW Group Yetkili Satıcısı & Yetkili Servisi olma özelliğine sahip Borusan Oto Çayyolu, Ankara’da çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı törenle açıldı. Ankaralı otomobil tutkunlarının yeni buluşma noktası olacak Borusan Oto Çayyolu, deneyim odaklı müşteri memnuniyeti ve sürdürülebilir lüks anlayışını birleştiriyor. Modern ve ileri teknolojilerle donatılan Borusan Oto Çayyolu, BMW, MINI ve BMW Motorrad markalarının en yeni modellerine ev sahipliği yapıyor.

Borusan Oto Çayyolu’nun açılış töreninde konuşan Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik, otomotiv sektöründeki değişimle birlikte şekillenen müşteri beklentilerine en iyi şekilde yanıt verebilmek için sektörde öncü adımlar atmaya devam ettiklerini belirtti. Tiftik, “Türkiye distribütörlüğünü üstlendiğimiz BMW’nin geliştirdiği yeni nesil satış konsepti Retail Next’e göre tasarlanan Borusan Oto Çayyolu, tasarımının yanı sıra bayi içerisindeki yeni roller ve süreçlerin bir arada hayata geçirildiği dünyadaki ilk BMW Group Yetkili Satıcısı & Yetkili Servisi olma özelliğiyle öne çıkıyor. Dijitalleşmeyle değişen tüketici alışkanlıklarına göre tasarlanan yeni konsept ile müşteri deneyimi ve sürdürülebilir lüksü odağına alan yenilikçi showroom ve servis anlayışı otomotiv perakendeciliğinin geleceğine ışık tutuyor. Retail Next konsepti ile otomobilin tek başına yıldız olduğu bir anlayışı geride bırakıyoruz. Müşterilerimiz ile otomobillerin sahneyi birlikte paylaştığı, fijital, yani hem fiziksel hem dijital deneyimin öne çıktığı farklı bir anlayışla otomobil tutkunlarını Borusan Oto Çayyolu’nda ağırlayacağız.” dedi.

Açılış töreninde davetlilere video mesajla seslenen BMW AG’nin Asya-Pasifik, Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’dan sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Jean-Philippe Parain, “Borusan Otomotiv ile Türkiye’deki uzun soluklu, başarılı iş birliğimizde yeni bir sayfa açıyoruz. Retail Next ile müşterilerimizin bize yaptıkları ziyaretleri benzersiz bir müşteri yolculuğuna dönüştürüyoruz. Fiziksel ve dijital deneyimin birleşimi, ziyaretçiyi yenilikçi bir şekilde her markanın kendine ait evrenine dahil ediyor. Retail Next’in temel bir ayağı olarak sürdürülebilirlik, bu projede önemli bir rol oynuyor. Tesis suyunu geri kazanmaktan en yüksek seviyede enerji verimliliğine ve güneş enerjisiyle şarj etmeye kadar teknolojinin en ileri saflarında yer alıyor. Aynı zamanda BMW Group’un 2030 yılı itibarıyla tüm değer zinciri boyunca CO2 emisyonunu yüzde 40’ın üzerinde azaltma hedefine yönelik önemli bir kilometre taşını oluşturuyor. Bu hedef ürün portföyünün güçlü bir biçimde elektrikli hale getirilmesiyle daha da önem kazanıyor. Güçlü yetkili satıcı ağımız ve özellikle de bu showroom uzun vadede sürdürülebilir gelişimde önemli bir rol oynayacak.” dedi.

BMW AG’nin Doğu Avrupa ve Afrika’dan sorumlu Başkanı Dr. Thomas Rinn yaptığı konuşmada, “Borusan Otomotiv, BMW Group'un 1984 yılından bu yana vazgeçilmez bir ortağı ve 2024 yılında bu uzun soluklu başarılı iş birliğinin 40. yılını kutlayacağız. Türkiye'de birlikte güçlü bir başarı öyküsü inşa etmenin gururunu yaşıyoruz. Başarılı bir gelecek için değişmek gerekir. Vizyonumuz konumundaki BMW NEUE KLASSE, yeni MINI ailesi ve yeni BMW CE 02'nin yakın zamanda sunulmasıyla bu dönüşümü yüreğimizde hissediyoruz. Bu modeller, sürdürülebilirlik ve dijitalleşmenin şirketimizin vizyonunun merkezinde olduğunu ve olmaya devam edeceğini gösteriyor. Ayrıca, premium elektrikli mobilitede dünya çapında öncü olarak, teknolojinin ön saflarında yer alıyor; Yeni BMW 5 Serisi ve özellikle de ilk kez sunduğumuz Yeni BMW i5 ile aynı anda içten yanmalı, plug-in hibrit ve tamamen elektrikli motor seçeneklerini otomobilin tasarımından hiçbir ödün vermeden birlikte sunarak, bu alandaki bilgi birikimimizi ve teknolojiye son derece açık olduğumuzu gösteriyoruz. Yeni BMW i5 ile BMW Group artık hemen hemen her segmentte elektrikli bir otomobil sunmaktan gurur duyuyor. Otomobil tutkunlarını bu güzel sergi salonunda ürün gamımızı keşfetmeye davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Borusan Oto Genel Müdürü Simay Alsan ise, “Ankara’da 1997 yılında tutkuyla başlayan yolculuğumuzun bu yeni evresinde, kıymetli misafirlerimizi yeni nesil satış ve servis konseptimizde ağırladığımız için çok mutluyuz. Borusan Oto Çayyolu’nda da müşterilerimize alışkın oldukları eşsiz lüks deneyimi sunmak en önemli odağımız olacak.” diye konuştu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL