• Geri dön

  • 1.709 Görüntülenme

  • 216 Haber

  • 1.885 İşletme görüntülenme


Özel tasarımıyla Range Rover SVAutobiography Dynamic 
Borusan Otomotiv’in Özel Davetinde İlk Kez Gösterildi

Borusan Otomotiv, Sunset Grill&Bar’da gerçekleştirilen özel bir partide, Land Rover’ın en gelişmiş modeli Range Rover SVAutobiography Dynamic’i tanıttı. 
Borusan Otomotiv, distribütörü olduğu Land Rover’ın merakla beklenen modeli Range Rover SVAutobiography Dynamic için Sunset Grill&Bar’da özel bir parti verdi. İş, sanat ve cemiyet hayatından tanınmış simalarının yanı sıra Yapı Kredi Private Banking müşterilerinin katıldığı gece, Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik’in ev sahipliğinde gerçekleşti.

Range Rover SVAutobiography Dynamic’in Land Rover’ın ürün gamında zirveyi temsil ettiğini söyleyen Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik, 565 bg gücündeki motorundan sıcak taş masajı yapan koltuklarına kadar hem lüks hem de performans seviyesinde en üst noktaya ulaşan Range Rover SVAutobiography Dynamic’in markanın 50 yıllık mazisindeki en ayrıcalıklı modellerden biri olduğunu söyledi. Araç teslimatlarının 2020 yılının ikinci yarısında gerçekleştirileceğini belirten Tiftik, 15 Ekim tarihine kadar ön sipariş verilebildiğini de sözlerine ekledi.

Yapı Kredi Private Banking Satış Yönetimi Başkanı Abdullah Kutucu ise, Özel Bankacılık müşterilerine Türkiye’de ilk kez özel tanıtımı gerçekleştirilen Land Rover modelini yakından görme ayrıcalığı sunmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ilettti.

Sunset Grill&Bar’ın eşsiz atmosferinde ve muhteşem boğaz manzarası eşliğinde gösterimi yapılan Range Rover SVAutobiography Dynamic, benzersiz tasarımıyla katılımcıları kendisine hayran bıraktı.

Lüksün geldiği son nokta
İkonik İngiliz tasarımının zirvesini temsil eden Range Rover SVAutobiography Dynamic, 50 yılı geride bırakan markanın tarihinde lüks felsefenin geldiği son noktayı gösteriyor. İsmini Range Rover’ın özel araçlarından sorumlu birimi Special Vehicles Operations’tan (SVO) alan Range Rover SVAutobiography Dynamic, lüksü performans ile birleştirmek üzere tasarlandı.

Sıcak taş masajı yapan koltuklar
Range Rover SVAutobiography Dynamic’de 5.0 litre hacminde 565 bg güç üreten Supercharger’lı V8 bir benzinli motor yer alıyor. Bu motor Range Rover SVAutobiography Dynamic’i 0’dan 100 km/s hıza 5.4 saniyede ulaştırıyor. Range Rover SVAutobiography Dynamic’in benzersiz süspansiyon yapılandırması da aracın artan gücüne uygun şekilde kalibre edildi. Arkada Executive Comfort Plus koltukları kullanılırken, kaliteli Diamond Quilted koltuklar, 24 kademeli ısıtma ve soğutma, ön koltuklarda “Sıcak Taş” masajı özelliği sunuluyor. Ayrıca Diamond Quilted deri, Stop/Start düğmesi ve pedallarda kullanılan Knurled kaplama, ön ve arka kapı kaplamalarında kullanılan Çelik Örgün Karbon Fiber gibi detaylar da SVAutobiography Dynamic modelinin farklı kişiliğini yansıtıyor.

Türkiye’de tutkunlarının 2020 yılının ilk yarısında kavuşabileceği Range Rover SVAutobiography Dynamic modeli için Borusan Otomotiv Land Rover Yetkili Satıcıları’ndan 15 Ekim tarihine kadar ön sipariş verilebiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL