• Geri dön

  • 467 Görüntülenme

  • 217 Haber

  • 1.886 İşletme görüntülenme


Bodrum’un en prestijli otellerinden Mandarin Oriental Bodrum’da yer alan Hakkasan, yaz sezonuna Borusan Otomotiv'in Türkiye distribütörü olduğu BMW sponsorluğunda merhaba dedi. Açılışa katılan cemiyet, iş ve sanat dünyasından davetliler, Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik ile beraber BMW Pop-up Store'u gezme fırsatı da buldu.

Bodrum’un büyüleyici manzarasının eşlik ettiği Hakkasan, sezonun en dikkat çeken etkinliklerinden birine ev sahipliği yaptı. BMW’nin davetlisi olarak açılışa katılan cemiyet, iş ve sanat dünyasından isimler, Hakkasan’a özgü enfes lezzetlerin tadını çıkardı. Davetliler, BMW’nin yeni nesil satış konsepti Retail Next çerçevesinde hazırlanan BMW Pop-up Store’u Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik ile yakından inceledi. BMW Pop-up Store’u gezenler Yeni BMW i7 ile test sürüşü imkanı da buldu.

Retail Next Konsepti Hakkında
Fijital yolculuğun öne çıktığı bir dönüşüm projesi olan Retail Next konsepti, otomobilin bir yıldız olarak konumlandırıldığı showroom tasarımından, müşteri ve otomobilin birlikte merkezde olduğu bütüncül bir anlayışa geçişi temsil ediyor. Daha esnek, ölçeklenebilir ve fütüristik tasarıma sahip BMW Pop-up Store, satın alma sürecindeki tüm ihtiyaçların tek bir noktadan karşılandığı ferah ve konforlu alanlar sunuyor.

Yeni BMW i7 Hakkında
Yeni BMW i7, monolitik yüzey tasarımı ve Swarovski taşlarla bezeli Iconic Glow Kristal Farları ile güçlü ve ayırt edici bir görünüme sahip. Birbirine uyumlu olarak genişleyen dış ölçüler ve yan profilden bakıldığında öne doğru hareket ediyor gibi görünen silueti, otomobilin büyük ve heybetli görünümüne katkı sağlıyor. Yeni BMW i7 ilk kez BMW Individual kapsamında iki ayrı renk tonunda da tercih edilebiliyor.

Yeni BMW i7 xDrive60’ta konforlu Executive Lounge arka koltuklar standart olarak yer alıyor. Sürücü, ön yolcu ve arka sıra için standart olarak sunulan koltuklar, optimize edilmiş soğutmalı aktif koltuk havalandırmasını ve dokuz programlı bir masaj işlevini de içeriyor.

Tamamen elektrikli BMW i7 xDrive60, WLTP normlarına göre 625 km'ye varan menzil sunuyor. Ön ve arka aksta yer alan iki elektrik motoru sayesinde 544 beygir güç ve 745 Nm tork üreten Yeni BMW i7 xDrive60, 195 kW şarj gücü desteği sunan DC şarj istasyonlarında %10'dan %80 batarya seviyesine sadece 34 dakikada ulaşabiliyor.

Hakkasan Hakkında
Açık havada şık bir ambiyansta, Ege Denizi'nin masmavi suları üzerinde Uzakdoğu mutfağının dünyaca ünlü lezzetlerinin deneyimlenebileceği Hakkasan; geleneksel tekniklerle, en kaliteli malzemeleri birleştirerek antik gastronomi kültürünü çağımıza uyarlayan benzersiz bir ustalıkla hazırladığı, imza yemekleri ve sıra dışı kokteyllerinden oluşan eşsiz menüsünü misafirlerin beğenisine sunuyor.

Üst düzey Kanton mutfağının uç noktasını temsil eden, kusursuz hizmet anlayışıyla çalışan Hakkasan'ın çoğunlukla paylaşımlık tabaklardan oluşan menüsü, benzersiz bir tadım deneyimi vadediyor. Hakkasan’ın göz alıcı iç tasarımı Çin’e özgü detayları, modern ve estetik öğeler ile buluştururken, sofistike barındaki seçkin müzik listesi eğlenceli ve rafine bir atmosfer yaratarak Bodrum'un yıldızı Mandarin Oriental'in ışıltısına katkıda bulunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL