• Geri dön

  • 458 Görüntülenme

  • 14 Haber

  • 190 İşletme görüntülenme


CACHAREL HER VÜCUT TİPİNE UYGUN TAKIM ELBİSELER

Cacharel’in Mix&Match ürünleri, hem vücut tipinize en uygun takım elbiseye sahip olmaya hem de klasik takım elbise parçalarının eşleşme zorunluluğunu yıkarak kişisel stili gözler önüne serecek birçok farklı kombin yaratmaya olanak sağlıyor.

Cacharel, çeşitli vücut tiplerindeki tüm erkeklerin arzu ettikleri görünüme ulaşabilmeleri için farklı ölçülerdeki ceket ve pantolonları kombinleme şansı veriyor. Koleksiyonun renk, desen ve kumaş bütünlüğü sayesinde ceket ve pantolonlar hem farklı beden ölçülerinde hem de farklı desenlerle satın alınabiliyor. Bu sayede Cacharel erkeği, adeta terzi elinden çıkmış, özel dikim hissiyatı veren ceket ve pantolonlarla her ortamda elegan bir görüntüye sahip olabiliyor. Mix&Match ürünlerin kombinlenerek kullanılmasıyla oluşan takım elbiseler ile özgün ve iddialı bir görüntü ortaya çıkarmak mümkün oluyor.

Cacharel, giyinme sanatında kişisel stile alan tanıyarak her Cacharel erkeğinin özel hissetmesini amaçlıyor. Mix&Match türündeki ceketler denim veya chino pantolonlarla, pantolonlar ise blazer ceketler veya trikolarla tamamlanarak günün her saatine uygun, konfor ile şıklığın bir araya geldiği kombinler yaratılabiliyor.

Erkeğin en şık görünümlere eforsuz bir şekilde ulaşmasını amaç haline getiren Cacharel, Kasım ayında mağazalarda yerini alacak ve ceket-pantolon-yelek üçlüsünden oluşacak Üçlü Kombinler ile de “All Day Class” sloganıyla gün içerisindeki tüm konseptlere ayak uydurmaya imkan vererek farklılıkların etkileyici birlikteliğini sunuyor…

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL