• Geri dön

  • 316 Görüntülenme

  • 19 Haber

  • 222 İşletme görüntülenme


Çoğunlukla evde vakit geçirmek durumunda kaldığımız bu dönemlerde, hepimiz güneşin ve açık havanın özgürce tadını çıkardığımız anların gelmesini bekliyoruz. O günlere mutlaka kavuşacağız ve umuyoruz ki tek derdimiz güneşin zararlı ışınları olacak. Siz de Huncalife’ın yenilenen güneş losyonlarını keşfederek hazırlığınızı şimdiden yapmaya ne dersiniz?

Hem güneşten korunun hem de ondan vitamin alın

Bağışıklık sistemimizin güçlenmesi için vücudumuzun güneşten aldığı D vitaminine ihtiyacı var ancak UVA ve UVB gibi güneşin zararlı ışınlarından da korunmalıyız. Kendimizin ve en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın hassas cildi için koruma sağlamalıyız. Fazla güneşin cildimizde yaratabileceği kuruluğu gideren, lekelere karşı bariyer oluşturmaya yardımcı olan, UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma sağlayan, Panthenol, aloe vera özü ve E vitamini içeren Huncalife güneş losyonlarını siz de deneyebilirsiniz. Paraben, Parafin ve alkol içermeyen bu özel formüllü ürünler, tüm cilt tipleri için de uygundur.

HUNCALIFE Sun Care, Vücut Losyonu, 30 SPF, 75 ml, 42,99 TL
HUNCALIFE Sun Care, Vücut Losyonu, 50 SPF, 75 ml, 46,99 TL
HUNCALIFE Sun Care Kids, Çocuk Vücut ve Yüz Kremi, 50 SPF, 75 ml, 46,99 TL
HUNCALIFE Sun Care Kids, Yüz Kremi, 50 SPF, 50 ml, 36,99 TL
HUNCALIFE Sun Care, BB Yüz Kremi, 50 SPF, 75 ml, 36,99 TL

Bronzlaşırken cildinizi zararlı ışınlardan koruyun

Uzun ve kısa dalgalar (UVA ve UVB) yayan güneş ışınları, deri üzerinde olumsuz etkilere sebep olabilir. Bu nedenle yaz aylarında cilt sağlığımızı koruyarak güneşle temas etmek ayrı bir önem kazanır. Bronzlaşmış veya koyu tenliler için tavsiye edilen Huncalife Bronze Touch Bronzlaştırıcı Yağ’da Paraben, Parafin ve alkol bulunmuyor. İçeriğindeki yoğun havuç özü, kakao ve besleyici E vitamini sayesinde vücudun gereksinim duyduğu nemi kazanmasına destek olurken cildin yumuşak ve pürüzsüz görünmesine katkı sağlıyor. Güneşin zararlı ışınlarına karşı da etkili olan bu özel ürünle kendinizi güvende hissedebilir ve hayalinizdeki bronzluğa ulaşabilirsiniz.

HUNCALIFE Bronze Touch, Bronzlaştırıcı Yağ, 6 Spf, 150 ml, 49,99 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL