• Geri dön

  • 295 Görüntülenme

  • 19 Haber

  • 222 İşletme görüntülenme


Cilt bakım rutininizde eğer siz de tercihinizi doğallıktan yana yapıyorsanız Huncalife’ın keçi sütü özünden formüle edilen ürünlerini deneyebilirsiniz. Cildinize tazelik ve ışıltı katmanıza yardımcı olacak bu özel seriyle hem teninizi nazikçe temizleyebilir hem de cildinizin nem dengesini koruyabilirsiniz.

Doğanın sahip olduğu tüm güzelliklerden ilham alınarak yaratılan Huncalife’ın Naturilies, Needs ve Soft Time serileri kişisel bakımda doğallığı bir üst seviyeye taşıyor.

HUNCALIFE Naturilies Keçi Sütlü Sabun, 90 gr, 14,99 TL

Huncalife Naturilies Keçi Sütlü Sabun, cildinizi kurutmadan temizliyor ve nemlendirerek daha bakımlı görünmesini destekliyor. İçeriğindeki faydalı yağ asitleri sayesinde cildinize tazelik ve ışıltı katmanıza yardımcı oluyor. Hayvanlar üzerinde test edilmeden, doğa dostu olarak Hunca AR-GE merkezi tarafından geliştirilen Naturilies sabunları, paraben, sülfat, SLES, SLS, sentetik koku, sentetik boya veya koruyucu içermiyor.

HUNCALIFE Needs Keçi Sütlü Sıvı Sabun, 500 ml, 22,99 TL

Ailenizin ve evinize gelen misafirlerin güvenle kullanabileceği Huncalife Needs Keçi Sütlü Sıvı Sabunun doğal yapısı ilk kullanımdan itibaren cildinize kadifemsi bir dokunuş sunuyor. İlk denemenizden itibaren cildinizdeki yumuşaklığı ve ferahlığı hissedeceksiniz.

HUNCALIFE Soft Time Keçi Sütlü Yenileyici El Kremi, 75 ml, 11,99 TL

Huncalife Soft Time Keçi Sütlü Yenileyici El Kremi, özel formülüyle cildinize ihtiyacı olan bakımı sunuyor. Cildinizin nem bariyerini korumaya destek olan bu özel ürünle elleriniz gün boyu yumuşacık kalacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL