• Geri dön

  • 217 Görüntülenme

  • 19 Haber

  • 222 İşletme görüntülenme


İçeriğinde yer alan kakao yağı ve üzüm çekirdeği sayesinde dudaklarınızı nemlendirmeye yardımcı olan Huncalife’in Carmina Exclusive Long Wearing rujları ile hem makyajınızda ışıltıyı yakalayabilir hem de dudaklarınıza ekstra çaba harcamadan bakım yapabilirsiniz.

Güzellik ve bakım denince akla ilk gelen markalardan Huncalife’ın yepyeni Carmina Exclusive Long Wearing rujları ile makyajınızda göz alıcı parlaklığı yakalayabilir ve kendi ışıltınızı yansıtabilirsiniz.

Formülünde yer alan kakao yağı ile dudaklarınıza bakım yapan Huncalife Carmina Exclusive Long Wearing rujlar, içeriğinde yer alan üzüm çekirdeğiyle de dudaklarınızın neme doymasına destek oluyor. Yapışkanlık hissi uyandırmadan kolayca sürülen ve besleyici etkisiyle dudaklarda yumuşacık bir his bırakan bu özel seri, birbirinden etkileyici dokuz farklı renk seçeneğinden oluşuyor. İddialı fuşyalardan yalın nude tonlarına kadar geniş bir yelpaze sunan Carmina Exclusive Long Wearing rujlar, günlük makyajınızın vazgeçilmezi olmaya aday.

Huncalife Carmina Exclusive Long Wearing Ruj, 19,99 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL