• Geri dön

  • 256 Görüntülenme

  • 19 Haber

  • 222 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin en köklü kozmetik firmalarından Hunca tarafından 1996 yılında tüketiciyle buluşan Caldion, çok kısa bir sürede geniş kitlelerin beğenisini kazandı. “Her duygunun bir Caldion'u vardır” sloganıyla “Selective” ürün fikrini kitlesel pazara taşıyan marka, bugün de genç, samimi ve modern algısını korumaya devam ediyor.

Günlük kullanıma uygun yumuşak kokusuyla dikkat çeken Caldion for Women EDT, masumiyeti ve dinamizmi sembolize ederken aynı zamdan kışkırtıcı ve çekici tarzıyla baş döndürüyor. Çiçeksi ve meyveli notalarıyla çağdaş kadınların vazgeçemediği parfümler arasında yer alan Caldion for Women’ın üst notalarını gül, orta notalarını leylak, yasemin ve menekşe süslüyor. Efsane kokunun dip notlarında yer alan amber, sandal ağacı ve vanilya ise kalıcılığı sağlıyor.

Turunçgillerin ve taze çiçeklerin sıcak enerjisi ile çekici bir alternatif olarak öne çıkan Caldion for Men EDT, şehir hayatına adeta ferah bir nefes getiriyor. Üst notalarında lavanta, ananas, bergamotu barındıran bu özel koku, genç, sportif, dinamik ve kendine güvenen erkeklere hitap ediyor.

Duygularıyla hareket eden kadınlar için tüm zamanların en sofistike tercihi olan Caldion Deodorant Kadın ile seksi pralin ve vanilya cazibesini gün boyu hissettiren Caldion Deodorant Erkek, pratik seçenekler olarak seriyi tamamlıyor. Kadınlara ve erkeklere özel Caldion Roll On’lar ise gün boyu ferahlık ve tazelik sunuyor.

CALDION CLASSIC FOR WOMEN EDT, 100 ml, 64,50 TL 
CALDION CLASSIC EDT FOR MEN, 100 ml, 64,50 TL
CALDION KOFRE, 100 ml EDT + 150 ml DEO, 69,90 TL
CALDION DEODORANT (KADIN - ERKEK), 150 ml, 12,50 TL
CALDION ROLL ON (KADIN - ERKEK), 50 ml, 9,50 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL