• Geri dön

  • 259 Görüntülenme

  • 19 Haber

  • 222 İşletme görüntülenme


Bakım ve güzelliğin adresi Huncalife’ın yepyeni Carmina Exclusive Oje serisini görünce, siz de yazın romantizmini tırnaklarınızda yaşatmak isteyeceksiniz. Görenlerin gözlerini alamayacağı en trend renlerle tırnak bakımıza farklı bir dokunuş sunan bu özel ojelerle enerjinizi artırabilirsiniz.

Keyif ve neşe veren yeni renkleriyle göz dolduran Huncalife Carmina Exclusive Oje serisi, bu yaza damga vurmanızı sağlayacak. Parlak tırnaklar ve kusursuz eller için çarpıcı bir dokunuş sunan yazın en trend renkleriyle siz de yıldızların hayatına göz kırpabilirsiniz.

Geniş fırçası ve özel formülüyle kolayca uygulanan ve hızla kuruyan Huncalife Carmina Exclusive Oje serisi, tek sürüşte yoğun ve kalıcı renkler elde etmenizi sağlıyor. Tüm dikkatleri üzerinizde toplamanıza yardımcı olacak romantik pembe, ametist, iris mavisi ve pastel gri seçeneklerini tüm parmaklarınıza tek renk olarak veya çocuksu bir sevinçle her bir parmağınıza ayrı bir renk olarak uygulayabilirsiniz. Bu özel seri ile yazın sıcak enerjisini tırnaklarınıza yansıtabilirsiniz.

HUNCALIFE Carmina Exclusive Oje, Romantik Pembe, 9,99 TL
HUNCALIFE Carmina Exclusive Oje, Ametist, 9,99 TL
HUNCALIFE Carmina Exclusive Oje, İris Mavisi, 9,99 TL
HUNCALIFE Carmina Exclusive Oje, Pastel Gri, 9,99 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL