• Geri dön

  • 262 Görüntülenme

  • 19 Haber

  • 222 İşletme görüntülenme


Bitkisel formüllü doğal Huncalife Naturilies Diş Macunları, diş ve diş etlerinizi korumaya yardımcı olurken dişlerinizin daha beyaz görünmesine ve ferah bir nefese sahip olmanıza destek oluyor. Siz de neşesini ve sevincini kocaman bir gülümsemeyle gösterenlerdenseniz bu özel diş macunlarını deneyebilirsiniz.

60 yıllık güzellik tecrübesi ile Hunca ARGE Merkezi tarafından geliştirilen Huncalife Naturilies Diş Macunlarının özel bitkisel formülü fark yaratıyor. Üç farklı çeşidiyle ağız ve diş sağlığınızı korumaya destek olan bu özel seri ile siz de rahatça gülümseyebilirsiniz.

Bembeyaz Dişler – Huncalife Naturilies White

Nane özlü Huncalife Naturilies White, sekiz farklı özelliği bünyesinde barındırıyor. Renklendirici, SLS, paraben ve florür içermeyen özel formülü ile ağız mukozanızı korumaya, dişlerinizi güçlendirmeye, ağzınızdaki kötü koku ve bakterilerle savaşmaya yardımcı oluyor.

Hassas Dişler – Huncalife Naturilies Sensitive

Aloe Vera özlü Naturilies Sensitive, SLS ve florür içermeyen formülüyle hassas diş ve diş etlerinin bakımına destek oluyor. Rahatlatıcı etkisiyle uzun süre ferah bir nefese sahip olmanıza yardımcı olan bu özel diş macunu, ağız mukozanızın sağlığını korumayı hedefliyor.

Güçlü Dişler – Huncalife Naturilies Fresh

Misvak, adaçayı ve yeşil çay özlü Naturilies Fresh, doğadan gelen sağlığı gülümsemenize taşıyor. Renklendirici, SLS ve florür içermeyen formülü ile ağız mukozanızı korumaya ve dişlerinizde doğal beyazlığı elde etmenize destek olan bu özel ürün, kötü koku oluşumunu engellemeye de yardımcı oluyor.

HUNCALIFE Naturilies White Diş Macunu, 100 gr, 17,99 TL
HUNCALIFE Naturilies Sensitive Diş Macunu, 100 gr, 13,99 TL
HUNCALIFE Naturilies Fresh Diş Macunu, 100 gr, 17,99 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL