• Geri dön

  • 348 Görüntülenme

  • 19 Haber

  • 222 İşletme görüntülenme


Bütün kış hayalini kurduğumuz sıcacık yaz günleri sonunda geldi. Peki ama siz denize, kuma ve güneşe hazır mısınız? 60 yıllık güzellik tecrübesi ile Hunca ARGE Merkezi tarafından geliştirilen, cilde sıkılık veren, cildi derinlemesine besleyen ve selülit görünümünün azaltılmasına yardımcı olan Huncalife ürünleriyle siz de yazlık giysilerinizin tadını çıkarabilirsiniz.

HUNCALIFE Bioten Body Fit Kafeinli Pürüzsüzleştirici Krem, 200 ml, 49,99 TL

Kafein içerikli formülü ile cildinizin daha ipeksi, pürüzsüz ve taze görünmesine yardımcı olan HUNCALIFE Bioten Body Fit Kafeinli Pürüzsüzleştirici Krem ile siz de yaz aylarını daha keyifli geçirebilirsiniz. İçeriğinde bulunan Alohemilla Vulgaris (Aslanpençesi) ile sıkılaştırıcı etkiye sahip olan bu özel krem, ayrıca bileşiminde yer alan Camellia Sinensis (Çay) ile ciltte uyarıcı, sıkıştırıcı, yağ yakıcı ve pürüzsüzleştirici etki elde edilmesine destek olur.

HUNCALIFE Bioten Body Fit Bölgesel İnceltici ve Sıkılaştırıcı Krem, 150 ml, 49,99 TL

Yağ yakımında etkisi bilinen L-Carnitine içeren formülü ile cildin kolajen yapısının yenilenmesine ve güçlenmesine yardımcı olan HUNCALIFE Bioten Body Fit Bölgesel İnceltici ve Sıkılaştırıcı Krem, düzenli kullanıldığında pürüzsüz ve fit bir görünüm elde etmenize destek olur. L-Carnitine, serbest radikaller tarafından hücrelere verilen zararı önlemeye yarayan bir antioksidan görevi görür. Form tutma ya da kas yoğunluğunu artırma gibi hedefleriniz varsa bu özel ürünü siz de deneyebilirsiniz. Ayrıca içeriğinde yer alan kafein de vücudunuzdaki enflamasyonu gidermeye yardımcı olurken uyguladığınız bölgedeki dolaşımı hızlandırmaya destek olacak.

HUNCALIFE Bioten Body Fit Çatlak Karşıtı Besleyici Yağ, 150 ml, 54,99 TL

İçeriğindeki A ve E vitamini, tatlı badem, avokado ve Fagopyrum Esculentum (Karabuğday) ile cildinize ihtiyacı olan nemi sağlamaya yardımcı olur. Ciltteki kilo değişimiyle oluşan kusurlu, kuru görünümü pürüzsüz ipeksi bir görünümle değiştirmeyi hedefleyen HUNCALIFE Bioten Body Fit Çatlak Karşıtı Besleyici Yağ, cildinizi dış etkilerden koruyarak daha sağlıklı görünmesine destek olur.  

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL