• Geri dön

  • 334 Görüntülenme

  • 19 Haber

  • 222 İşletme görüntülenme


Rahatlama hissi veren, ruha iyi gelen ve mis gibi kokan çiçeklerin kraliçesi gülün, aşkın sembolü olması hiç de şaşırtıcı değil. Son yıllarda kozmetik sektöründe gittikçe popülerlik kazanan gül, Huncalife Essentials serisinin de gözdelerinden. Siz de cildinizi şımartacak bu özel seriyle tanışabilir ve hemen terapiye başlayabilirsiniz.

Asya’da, Avrupa’da, Orta Doğu’da hatta dünyanın daha pek çok bölgesinde, kozmetik sektörünün favorisi olan gülün marifetleri sadece sevgi sembolü olmakla sınırlı kalmıyor. Yenilebilen doğal bir esans olmasının yanı sıra cilt bakımında da oldukça etkili olan gül, ülkemizde de lokumlardan parfümlere birçok alanda kullanılıyor. Cildiniz için güvenli, Avrupa standartlarına uygun kalitede, ozonla ve doğayla dost cilt bakım ürünleri sunan Huncalife, doğanın bu büyük mucizesini Essentials Gül Özlü Cilt Bakım serisine taşıyor.

Huncalife Essentials Gül Özlü Cilt Bakım Yağı 20 ml, 59,99 TL

Özel formülüyle cildi nemlendirmeye yardımcı olurken cilde yumuşaklık kazandıran Huncalife Essentials Gül Yağı, kuru ve hassas ciltler için ideal. Eğer siz de cildinizde aydınlık ve parlak bir görünüm istiyorsanız gül yağından destek alabilirsiniz. Suyla karıştırdığınızda doğal makyaj temizleyicisi olarak da kullanabileceğiniz bu özel ürün, cildinizin tazelenmesine yardımcı oluyor.

Huncalife Essentials Micellar Gül Özlü Makyaj Temizleme Jeli, 32,99 TL

Eriyen hafif dokulu yapısı ile makyaj temizliğinde yepyeni bir formül sunan Huncalife Essentials Micellar Gül Özlü Makyaj Temizleme Jeli, tüm cilt tiplerine uygun. Hassas ciltler için de mükemmel bir seçim. Micellar tanecikler içeren arındırıcı baloncukları sayesinde yüz, göz ve dudaklarınızı tek bir hareketle makyaj ve kirden arındırmaya yardımcı olan bu özel ürün, Sodium PCA ve Hyaluronate içerikli formülü sayesinde cildinizin yumuşaklık kazanmasına yardımcı oluyor. Üstelik jel dokusu sayesinde cilt üzerinde pamuk kalıntıları da bırakmıyor.

Huncalife Essentials Gül Özlü Tonik, 34,99 TL

Doğal tonik etkisi ile cildinizi nemlendirmeye destek olurken cilt temizliğinizi kolayca yapmanızı sağlayan Huncalife Essentials Gül Özlü Tonik, vazgeçilmeziniz olmaya aday. İçeriğindeki gül çiçeği özü ile cildinizdeki gözenekleri sıkılaştırmaya ve cildi beslemeye yardımcı olan bu özel ürün, kuru ve hassas ciltlerin kullanımına uygun. Toniğinizi buzdolabında muhafaza ederek serinletici etkisinden de faydalanabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL