• Geri dön

  • 1.046 Görüntülenme

  • 130 Haber

  • 585 İşletme görüntülenme


Sevgililer Günü’nde sevgilinizin hayallerini gerçeğe dönüştürecek, umut dolu bir hediye vermeye ne dersiniz? Türkiye’nin lider uçak ve otobüs bileti sitesi Enuygun’un sunduğu Enuygun Hediye Kart ile çok kolay. Sevgilinize tüm uçak bileti, otobüs bileti ve otel rezervasyonlarında geçerli olan, dilediğiniz tutarda Enuygun Hediye Kart göndererek, bir yıl içerisinde kullanabileceği bir seyahat hediye edebilirsiniz.

Sevgililer Günü için geri sayım başladı. Sevgilinizi bu özel günde mutlu edecek, yeni hayaller kurduracak bir hediye arıyorsanız, Türkiye’nin lider uçak ve otobüs bileti sitesi Enuygun’un sunduğu Enuygun Hediye Kart tam size göre. 1 yıl boyunca tüm uçak bileti, otobüs bileti ve otel rezervasyonlarında geçerli olan Enuygun Hediye Kart, Türkiye’de üçünü bir arada sunan tek hediye kart olarak benzersiz bir hediye seçeneği.

Dilediğiniz tutarda hediye gönderme fırsatı
Yapmanız gereken sadece Enuygun’un Hediye Kart sayfasını ziyaret ederek, “Sevgiliye” teması altında beğendiğiniz bir tasarımla beraber gönlünüzden dökülen kelimeleri mesaj olarak yazmak… 100 TL, 150 TL, 200 TL, 500 TL ve 1000 TL gibi seçeneklerin yanı sıra kendi belirlediğiniz bir tutarda Enuygun Hediye Kart alabilir, gönderim tarihini de kendiniz belirleyebilirsiniz. Hediyenin sahibi, Enuygun üye hesabındaki ENCüzdan sekmesinde Hediye Kartı Aktar butonuna tıkladıktan sonra e-postasına gönderilen kodu kullanarak hediye tutarını ENCoin olarak hesabına aktarabilir ve 1 yıl boyunca tüm uçak bileti, otobüs bileti ve otel rezervasyonlarında keyifle kullanabilir.

Detaylar ve satın almak için Enuygun Hediye Kart sayfasını ziyaret edebilirsiniz: https://www.enuygun.com/ucak-bileti/enuygun-hediye-kart/

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL