• Geri dön

  • 355 Görüntülenme

  • 131 Haber

  • 619 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin öncü teknoloji girişimlerinden ENUYGUN, 15. yılını özel indirimlerle kutluyor. 2008 yılında startup olarak faaliyete başlayan, bugün ise Türkiye’nin lider seyahat sitesi konumuna ulaşan ENUYGUN, global markası WINGIE ile birlikte 156 ülkede ayda 20 milyonu aşkın kullanıcıya 6 dilde hizmet veriyor. 4 kişi ile başlayıp 15 yılda 400 çalışana ulaşan ENUYGUN’un 20. yıl hedefi ise dünyanın en büyük 5 seyahat pazaryeri arasında yer almak.

Türkiye’nin lider seyahat sitesi ENUYGUN, 15. yılını kutluyor. Seyahat sektöründe tüketicilerin uygun fiyatlı bilet arayışlarına yanıt veren bir yazılım çözümü olarak 2008 yılında kurulan ENUYGUN, geçen sürede yeni ürün ve geliştirmelerle hizmet içeriğini, kalitesini ve yaygınlığını artırdı. Startup olarak yola çıkan şirket, süreç içinde uçak ve otobüs bileti satışlarının yanına otel rezervasyonu, araç kiralama, transfer hizmetlerini de ekledi. Seyahat organizasyonu için gerekli tüm detaylı araştırma, karşılaştırma ve satın almayı tek bir internet sitesi üzerinden hızlı ve güvenli gerçekleştirebilme imkanı sunan ENUYGUN, geliştirdiği algoritmalar ve yapay zeka destekli akıllı çözümler ile seyahat sektörünü dönüştürerek liderliğe yükseldi.

ENUYGUN Sigorta ve ENUYGUN Finans ile kullanıcılarını sigorta ve finans ürünleriyle de buluşturan ENUYGUN, tek bir platformdan ihtiyaç duyulacak birçok çözüme kolay, güvenli ve avantajlı bir şekilde ulaşmayı sağlıyor.

Global arenada da konumlanan ve her gün büyümeyi sürdüren ENUYGUN, 2016 yılından bu yana global markası WINGIE ile yurt dışında bilet satışlarına devam ediyor.

Wingie Enuygun Group CEO’su Çağlar Erol; “4 kişi ile yola çıkan ENUYGUN şu anda 400’e yakın çalışanı bulunan bir şirket. 20 milyonu aşkın kullanıcımız ve 10 milyonun üzerinde uygulama indirme başarımız ile seyahat sektöründe öncüyüz. Geliştirdiğimiz algoritmalar ve yapay zeka destekli akıllı çözümlerimiz ile seyahat sektörünü dönüştürmeye devam ediyoruz. Yalnızca Türkiye’de değil dünya seyahat sektöründe ChatGPT tabanlı ilk seyahat asistanı ENBot’u devreye aldık. Sahip olduğumuz teknoloji ile Türkiye’de bir ilk olan Akıllı Aktarma’yı makine öğrenmesi ile geliştirdik ve kullanıcılarımızın hizmetine sunduk. Global markamız WINGIE ile 6 dilde hizmet veriyoruz. 2028 yılına kadar dünyanın en büyük 5 seyahat pazaryerinden biri olma hedefimize doğru hızla ilerliyoruz. Ülkemizde edindiğimiz deneyimleri ve başarılarımızı dünyaya taşımak istiyoruz. Global arenadaki kullanıcılara da seyahatlerini kusursuz planlamaları için aracı olmak istiyoruz” dedi.

15. yıla özel büyük indirimler

15. yaşını büyük indirimlerle kutlayan ENUYGUN mobil uygulamasında geçerli olmak üzere 1.000 TL ve üzeri uçak biletinde 250 TL, 3 gün ve üzeri araç kiralamada 500 TL, 3.000 TL üzeri otel rezervasyonlarında ise 750 TL indirim sunuyor. 15. yıla özel kampanya 16 Kasım’a kadar geçerli olacak ve yılın son gününe dek yapılacak seyahatleri kapsayacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL