• Geri dön

  • 1.051 Görüntülenme

  • 131 Haber

  • 586 İşletme görüntülenme


Yılbaşı için geri sayım başladı. Bu yıl en güzel hediye önce sağlık sonra umut diyenler için Türkiye’nin lider seyahat sitesi Enuygun, 1 yıl boyunca tüm seyahatlerde kullanılabilme özelliği ile Türkiye’de tek olan Enuygun Hediye Kart’ı öneriyor.

Yılın en heyecanlı günü yaklaştıkça sevdiklerini mutlu etmek isteyenlerin hediye telaşı da artıyor. Bu yılbaşında sevdikleri için klasik seçeneklerden farklı, heyecan ve umut dolu bir hediye arayanlar için Enuygun Hediye Kart ideal bir hediye alternatifi sunuyor. 2020’de pandemi nedeniyle seyahat edemeyen ya da ertelemek zorunda kalan sevdiklerinize dilediğiniz tutarda hediye kart göndererek, bir yıl içerisinde istediği zaman kullanabileceği bir seyahat hediye edebilirsiniz. 1 yıl boyunca tüm uçak bileti, otobüs bileti ve otel rezervasyonlarında geçerli olması ile Türkiye’de tek olma özelliği taşıyan Enuygun Hediye Kart, 2021’de hayallerini gerçekleştirmek isteyenleri mutlu edecek, benzersiz ve kişiye özel bir hediye seçeneği sunuyor.

Dilediğiniz tutarda dilediği zaman kullanabileceği bir hediye
Size düşen Enuygun Hediye Kart’ın sayfasına girerek “Yılbaşı” teması altında beğendiğiniz bir tasarımı seçerek, sevgi dolu bir mesaj yazmak… 100 TL, 150 TL, 200 TL, 500 TL ve 1000 TL gibi seçeneklerin yanı sıra kendi belirlediğiniz bir tutarda Enuygun Hediye Kart alabilir, gönderim tarihini de kendiniz belirleyebilirsiniz. Hediyenin sahibi, Enuygun üye hesabındaki ENCüzdan sekmesinde Hediye Kartı Aktar butonuna tıkladıktan sonra e-postasına gönderilen kodu kullanarak hediye tutarını ENCoin olarak hesabına aktarabilir ve 1 yıl boyunca tüm uçak bileti, otobüs bileti ve otel rezervasyonlarında keyifle kullanabilir.

Detaylar ve satın almak için Enuygun Hediye Kart sayfasını ziyaret edebilirsiniz: https://www.enuygun.com/ucak-bileti/enuygun-hediye-kart/

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL