• Geri dön

  • 1.200 Görüntülenme

  • 131 Haber

  • 586 İşletme görüntülenme


29 Ekim'de 1,5 gün izinle 5 günlük tatil fırsatı!

Enuygun.com'dan 29 Ekim tatili için en iyi rotalar!

Pandemi süreci, dünyadaki gelişmeler, her gün işittiğimiz bunaltıcı haberler derken 2020 yılı hepimiz için yorucu geçiyor. Bütün bu stresli günleri geride bırakmak ve seneyi güzel bir tatille kapatmaya ne dersiniz? Yılın son tatilinde 1,5 gün izin alarak 5 gün seyahat etmek mümkün. 28 Ekim Çarşamba yarım gün ve 30 Ekim Cuma günü izinlerini birleştirerek ister sonbaharın güzelliklerini keşfedebileceğiniz diyarlara isterseniz de son kez deniz keyfi yapabileceğiniz yerlere doğru yola çıkın. İşte Türkiye’nin Seyahat Sitesi Enuygun.com'dan size tatil önerileri.

Yazın son demlerini yaşıyor olsak da seneyi güzel bir tatille kapatma fırsatımız da yok değil. Yılın son tatilinde 1,5 gün izin alarak 5 gün seyahat etmek mümkün. 28 Ekim Çarşamba yarım gün ve 30 Ekim Cuma günü izinlerini birleştirerek ister sonbaharın güzelliklerini keşfedebileceğin diyarlara istersen de son kez deniz keyfi yapabileceğin yerlere doğru yola çıkabilirsiniz. Türkiye’nin Seyahat Sitesi Enuygun.com’dan tatil rotanızı belirlemeniz için öneriler.

Sonbaharın incisi Abant
En güzel sonbahar fotoğrafları çekmek isteyenler için Abant şahane görüntüler sunuyor. İstanbul ve Ankaralıların günübirlik de gidip gezebileceği Abant’ın tadını çıkarmak için 1-2 gecelik konaklama planlaması yapabilirsiniz. Abant gölü ve yolu üzerinde her zevke uygun otel seçenekleri de mevcut. Abant'a gitmişken yakınlarındaki diğer doğal güzellikleri de keşfedebilirsiniz. Yedigöller, Akkaya, Gölcük, Mudurnu bu bölgede mutlaka görmeniz gereken destinasyonlardan.

Türkiye’nin Davos’u Ayvacık
Yeşilırmak ile Hasan Uğurlu-Suat Uğurlu baraj göllerinin arasında kalmış bu şirin ilçe görenleri kendisine hayran bırakıyor. Hatta burası dünyanın en önemli liderlerine her yıl ev sahipliği yapan Davos’a benzetiliyor. Ayvacık'a gitmek için yapmanız gereken tek şey Samsun’a uçak bileti almak. UNESCO Dünya Mirası listesine aday gösterilen Kızılırmak deltasındaki biyolojik çeşitliliğe hayran kalacağınızdan eminiz.

Güzel atlar ülkesi Kapadokya
Dünyanın nadir bulunan güzelliklere sahip diyarı Kapadokya, bir zamanlar güzel atların ülkesi olarak da anılıyormuş. Tarih boyunca insanların yaşamak ya da saklanmak için seçtiği kayalıklar bugün ülkemizin ve dünyanın en nadide doğal güzelliklerinden biri olarak kabul ediliyor. Üstelik burayı sonbaharda gezerken şahane fotoğraflar da çekebilirsiniz.

Kadim şehir Mardin
Tarihle bu kadar iç içe geçmiş her sokağında her köşesinde başka hikayeler bulabileceğin bir şehir Mardin. Öyle ki binlerce yıllık geçmişi olan Süryani kiliseleri, taş işçiliğinin müthiş örneklerini görebileceğiniz konaklar, camiler, medreseler bu kadim şehrin konuklarını sunduğu tarihi izler. Yaz ayları çok sıcak geçen Mardin’i gezmek için sonbahar çok güzel bir zaman.

Su yoluyla Dalyan
Bu tatilde denize girmek isteyen güneşle iç içe bir tatil yapmak isteyenler için Dalyan, Köyceğiz hatta Fethiye’yi de içine alan güzel bir rota oluşturabilirler. Sazlıklarla kaplı bir yolculukla ulaşabileceğin İztuzu Plajı’nda denize girebilirsiniz. Göcek, Fethiye, Faralya Koyu ve Kayaköy bölgede görmeniz başlıca yerler.

Lezzet başkenti Gaziantep
29 Ekim tatilini gurme turu yaparak değerlendirmek isteyenler Türkiye’nin lezzet başkenti Gaziantep’i tatil rotası olarak belirleyebilirler. Gaziantep’e gitmişken Zeugma Mozaik Müzesi, Gaziantep Kalesi, Emine Göğüş Mutfak Müzesi’ni gezilebilirsiniz. Hatta fırsatınız olursa su kenarında vaha görüntüsü sunan Halfeti’yi de gezi listenize ekleyin.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL