• Geri dön

  • 1.055 Görüntülenme

  • 131 Haber

  • 588 İşletme görüntülenme


Yılbaşı için geri sayım başladı. Türkiye’nin lider seyahat sitesi Enuygun, 1 yıl boyunca tüm seyahatlerde kullanılabilen Enuygun Kurumsal Hediye Kart ile şirketlerin çalışanlarına ve iş ortaklarına yılbaşında fark yaratacak, avantajlarla dolu bir hediye gönderme fırsatı sunuyor.

Türkiye’nin lider seyahat sitesi Enuygun, çalışanlarına ve iş ortaklarına klasik seçeneklerden farklı, heyecan ve umut dolu bir hediye sunmak isteyen kurumlara Enuygun Kurumsal Hediye Kart ile mükemmel bir hediye alternatifi sunuyor. Özellikle pandemi nedeniyle çalışanlarının motivasyonunu artırmak, yılbaşında onlara anlamlı bir hediye vermek isteyen kurumlar, kendi belirledikleri tutarlarda Enuygun Kurumsal Hediye Kart ile çalışanlarına bir yıl içerisinde istedikleri zaman kullanabilecekleri seyahat hediye edebiliyor. 1 yıl boyunca tüm uçak bileti, otobüs bileti ve otel rezervasyonlarında geçerli olması ile Türkiye’de tek olma özelliği taşıyan Enuygun Kurumsal Hediye Kart, şirketleri operasyonel yükten kurtarıyor ve zamandan tasarruf sağlıyor. Bunun yanı sıra Enuygun Kurumsal Hediye Kart, kurumlara %35 oranında maliyet avantajı da sağlıyor.

Yeni nesil hediye deneyimi
Size düşen Enuygun Hediye Kart’ın sayfasına girerek “Yılbaşı” teması altında beğendiğiniz bir tasarımı seçerek, mesajınızı yazmak… 100 TL, 150 TL, 200 TL, 500 TL ve 1000 TL gibi seçeneklerin yanı sıra kendi belirlediğiniz bir tutarda Enuygun Hediye Kart alabilir, gönderim tarihini de kendiniz belirleyebilirsiniz. Hediyenin sahibi, Enuygun üye hesabındaki ENCüzdan sekmesinde Hediye Kartı Aktar butonuna tıkladıktan sonra e-postasına gönderilen kodu kullanarak hediye tutarını ENCoin olarak hesabına aktarabilir ve 1 yıl boyunca tüm uçak bileti, otobüs bileti ve otel rezervasyonlarında keyifle kullanabilir.

Detaylar için: https://www.enuygun.com/enuygun-hediye-kart/kurumsal-talepleriniz/

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL