• Geri dön

  • 1.140 Görüntülenme

  • 131 Haber

  • 586 İşletme görüntülenme


Teknoloji Kaptanları Ödülleri sahiplerini buldu

Yılın teknoloji kaptanı ise Enuygun.com CTO'su Hakan Kanar oldu
Hayata geçirdiği teknolojiye dayalı inovatif projeleriyle öne çıkan Türkiye’nin Seyahat Sitesi Enuygun.com, Bilişim Zirvesi kapsamında düzenlenen Teknoloji Kaptanları Ödülleri töreninde önemli başarılar elde etti."Akıllı Aktarma" projesiyle "İnovasyon" ve "Maliyet İyileştirme" kategorilerinde birincilik ödülüne, "Müşteri ile Etkileşim" kategorisinde ise ikincilik ödülüne değer bulunan Enuygun.com'un CTO'su Hakan Kanar ise "Yılın Teknoloji Kaptanı" seçildi.

Türkiye’nin Seyahat Sitesi Enuygun.com, şirketleri ve ekiplerini dijital dönüşüm konusunda geliştirdikleri projeler ve hayata geçirdikleri uygulamalar için motive etmek amacıyla bu yıl Bilişim Zirvesi kapsamında üçüncüsü düzenlenen “Teknoloji Kaptanları Ödülleri"nde önemli başarılar elde etti. "Akıllı Aktarma" projesiyle "İnovasyon" ve "Maliyet İyileştirme" kategorilerinde birincilik ödülüne, "Müşteri ile Etkileşim" kategorisinde ise ikincilik ödülüne değer bulunan Enuygun.com'un CTO'su Hakan Kanar ise "Yılın Teknoloji Kaptanı" seçildi.

Enuygun Güvencesiyle Akıllı Aktarma
Türkiye'de ilk kez Enuygun.com'un geliştirdiği Akıllı Aktarma teknolojisi, hava yollarının anlaşmalarla bağlayamadığı uçuşların eşleştirildiği, böylece gitmek istediğiniz yere aktarmalı olarak daha ucuza ya da daha kısa sürede Enuygun Güvencesi'yle uçmanızı sağlayan akıllı bir teknoloji. Kullanıcılar bu teknoloji sayesinde hem bu uçuşları arayarak zaman kaybetmiyor hem de operasyonel sorunlardan kaynaklanan riskleri almak zorunda kalmıyor.

Akıllı Aktarma altyapısı, yapılan her arama sonrasında makine öğrenmesi sayesinde kendini geliştiriyor, farklı rota ve tarihlerdeki milyarlarca uçuşun karşılaştırmasını yaparak kompleks algoritmalarla büyük veriyi işliyor, böylece yepyeni uçuşlar bularak yeni rotalar yaratıyor. Yılın Teknoloji Kaptanı Ödülü BT Haber Grubu Başkanı Murat Göçe tarafından Enuygun.com'un CTO'su Hakan Kanar'a teslim edildi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL