• Geri dön

  • 1.005 Görüntülenme

  • 68 Haber

  • 585 İşletme görüntülenme


Clivet, Yeşil Bina Teknolojileri Platformu Ongreening.com’da!

Avrupa’nın iklimlendirme sektöründe lider firmalarından CLIVET, yeşil bina standartlarını tek bir çatı altında toplayan dünyanın ilk web portalı Ongreening ile ortaklığa imza attı. Türkiye’de uzun yıllardır sektörün lider firması Form Endüstri Ürünleri A.Ş. tarafından başarılı biçimde temsil edilen CLIVET, ürünlerini Ongreening.com ile gerçekleştirilen iş birliği kapsamında ProductMAP üzerinden sektör profesyonelleri ile buluşacak.

Doğal ekolojiyi tedavi eden ve tüm enerji ihtiyacını dönüştürülebilir doğal kaynaklardan alan yeşil bina teknolojileri hakkında sektör profesyonellerine yardımcı olmayı ve uluslararası derecelendirme sistemlerini hızla yaygınlaştırmayı hedefleyen CLIVET, yeşil bina standartlarını tek bir portalda bir araya getiren Ongreening.com ile stratejik iş birliği gerçekleştirdi. CLIVET bugünden itibaren; LEED, WELL, BREEAM, HQM, Estidama, HK Beam Plus ve CAM gibi 44’ten fazla yeşil bina derecelendirme sistemine CLIVET, ürünlerinin katkılarını vurgulamak için 11 binden fazla sürdürülebilirlik kriterini kullanan ProductMAP'de çevrimiçi durumda olacak.

Yeşil bina tasarımını herkes için daha kolay ve daha erişilebilir hale getirerek çevresel etkileri azaltmayı, sermaye ve işletme maliyetlerini optimize ederek sürdürülebilir uygulamaları ve bina varlığının değerini artırmayı hedefleyen CLIVET, ürünleriyle Ongreening.com üzerinden yeşil bina teknolojilerine ulaşmak isteyen sektör profesyonellerine yardımcı olacak.

Form Endüstri Ürünleri Ticaret A.Ş. Hakkında

Form Endüstri Ürünleri, 1965 yılında kurulan Form Şirketler Gurubu bünyesinde faaliyet gösteriyor. Ana faaliyet alanı Merkezi Klima sistemleri konusunda temsilcilik ve satış olan Form Endüstri Ürünlerinin, yüksek enerji verimliliği içeren ve çevre dostu sistem çözümleri sağlayan cihazlar konusunda çalışmaları bulunuyor. Paket klimalar, toprak/su kaynaklı ısı pompaları, soğutma grupları, fancoiller, soğutma kuleleri ve klima santralleri şirketin satışını gerçekleştirildiği başlıca ürünler arasında yer alıyor. Lennox, Climate Master, Clivet, Decsa, Dunham-Bush markalarının Türkiye’de satışını gerçekleştiren Form Endüstri Ürünleri firması, alışveriş merkezleri, hastaneler, oteller, iş merkezleri, marketler, mağazalar ve endüstriyel alanlarda yüksek verimli iklimlendirme çözümleri sunuyor. Toprak ve deniz kaynaklı klimalar, AVM’lerde ısı pompası uygulamaları alanında çok büyük bir deneyim ve pazar payına sahip Form Endüstri Ürünleri, sektörünün öncü şirketleri arasında yer alıyor. Form Endüstri Ürünleri hakkında daha fazla bilgiye www.formgroup.com internet adresinden ulaşılabilir

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL