• Geri dön

  • 142 Görüntülenme

  • 68 Haber

  • 585 İşletme görüntülenme


Evinizin sıcaklığını kontrol edebilmenizi sağlayan MHI split klimalar, yüksek enerji verimliliğiyle etkin bir ısıtma sağlarken, filtreleme sistemiyle evinizin hava kalitesini de iyileştiriyor.

MHI (Mitsubihi Heavy Industries) split klimalar; üstün hava kalitesi ve sıcaklık ayarı seçenekleri ile yaşam alanlarınızı daha konforlu ve tasarruflu kılıyor. MHI Klima Sistemleri’nin split klimaları, enerji verimliliği yüksek ve maliyet açısından avantajlı bir ısıtma sağlarken; ortamdaki nemi alma işleviyle de daha konforlu bir iklimlendirme sunuyor. MHI split klimalar, geleneksel ısıtma yöntemlerine kıyasla daha az enerji tüketerek soğuk havaların enerji faturalarına etkisini en aza indiriyor böylelikle verimli enerji kullanımı, sadece bütçenize değil, çevresel sürdürülebilirliğe de katkı sağlıyor.

15 dakikada ideal sıcaklık
MHI split klimalar, evinizin sıcaklığını kolayca kontrol etmenizi sağlıyor ve siz evde olmadığınızda bile konforlu bir ortam yaratıyor. Ürün, HI Power (Yüksek Güç) özelliği ile 15 dakika kesintisiz çalışarak odanızı belli bir sıcaklığa çok daha çabuk ulaştırıyor.

Üstün hava kalitesi
MHI split klimalar, kendi kendine temizleme, alerjensiz ve alerjen filtresi özellikleriyle; polen, bit gibi ev hayvanlarında oluşabilecek alerjenleri etkisiz hale getirerek havanızın kalitesini iyileştiriyor. Böylece kapalı ortamlarda geçirilen zaman arttığında hava kalitesinin düşmesine de engel oluyor.

Modern yaşam tarzıyla uyumlu
Günlük hayatın koşuşturmasında ev aletlerinin ulaşılabilir ve kolay kullanımı büyük bir avantaj sağlıyor. MHI split klimalar, kullanıcı dostu arayüzleri ve akıllı kontrol seçenekleriyle, günlük yaşamınıza kolaylık ve konfor katıyor. Zamanlayıcı özelliği, evinizi istediğiniz zaman dilimlerinde ısıtmanıza olanak tanıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL