• Geri dön

  • 901 Görüntülenme

  • 68 Haber

  • 585 İşletme görüntülenme


FORM’dan Japonya Çıkarması
İklimlendirme sektörünün lider firmalarından Form Şirketler Grubu, bu yıl iş ortaklığı gerçekleştirdiği Japon Mitsubishi Heavy Industries’i Tokyo’daki yeni merkez binasında ziyaret etti. Ortaklık kapsamında kurulan yeni firma Form MHI Klima Sistemleri hakkında geleceğe yönelik değerlendirmelerde bulunan ekip aynı zamanda MHI’nin üst yönetimine Form ve Türkiye pazarı hakkında detaylı bilgi aktardı. 

İklimlendirme sektörünün lider markalarından Form Şirketler Grubu, bu yıl başında iş ortaklığına imza attıkları ve Form MHI Klima Sistemleri firmasını kurdukları ortağı Japon teknoloji firması Mitsubishi Heavy Industries’i yerinde ziyaret etti.

Form MHI Klima Sistemleri’ni temsilen Japonya’ya giden Form Şirketler Grubu Yürütme Kurulu Başkanı Tunç Korun ve Form MHI Klima Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Oral’ı MHI Termal Başkanı Kaoru Kusumoto, MHI Termal Genel Müdürü Moritomi Kano ve MHI Termal Satış Koordinatörü Nobuaki Suzuki karşıladı.

İş ortaklıklarını, Türkiye pazarını, hedeflerini ve gelecek planlarını değerlendiren Türk – Japon ekip Mitsubishi Heavy Industries’in Tokyo’daki yeni merkez binalarını da gezme imkanı buldu.
Tunç Korun ve Mehmet Oral, Form Şirketler Grubu ve Form MHI Klima Sistemleri adına MHI Termal Başkanı Kaoru Kusumoto’ya ziyaretlerini sembolize eden bir hediye de sundu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL