• Geri dön

  • 133 Görüntülenme

  • 68 Haber

  • 585 İşletme görüntülenme


Form Endüstri Tesisleri'nin distribütörlüğünü üstlendiği Alman menşeli Lamilux, çevre dostu ve modern tasarımlı doğal aydınlatma, duman tahliye ve havalandırma üniteleriyle endüstriyel tesislerin ilk tercihi olmaya devam ediyor.

Gaziantep'teki Empera Halı, dokuma, iplik depo, sevkiyat ve konfeksiyon alanlarında kritik bir ihtiyaç olan duman tahliye kapağı çözümü için Lamilux'u tercih etti.

Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesinde yer alan Empera Halı, kalitesinden ödün vermeden sektöründe en iyisi olmayı hedefliyor. 1984 yılından bu yana makine halı üretiminde faaliyet gösteren ve Gaziantep'teki üretim merkezinde sektör deneyimiyle kapasitesini sürekli artıran Empera Halı, duman tahliye kapağı çözümü için Form Endüstri Tesisleri'nin ürün gamında bulunan Alman menşeli Lamilux F100 Wave'i tercih etti.

Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki dokuma, iplik depo, sevkiyat ve konfeksiyon alanlarında 271 adet Lamilux F100 Wave Duman Tahliye kapağı kullanıyor. Lamilux F100 Wave ile daha güçlü ve etkili duman tahliyesi, havalandırma ve doğal aydınlatma sağlayan Form, aynı zamanda bu projeyle 2023 yılı içinde Gaziantep'te gerçekleştirilen en büyük DTK yatırımına da imza atmış oldu.

Endüstri Tesislerinin Tercihi; Lamilux

Lamilux F100 Wave, şık tasarımı ve zorlu iklim şartlarına dayanıklılığıyla öne çıkarken; 60 saniyeden kısa sürede açılma, çok kademeli havalandırma, kolay kurulum, yağmurlu havalarda etkili tahliye sistemi ve ısı yalıtımı gibi avantajlarıyla yaşam ve çalışma alanlarına değer katıyor.

Otomatik ve manuel olarak devreye alınabilen duman ve ısı tahliye mekanizmaları; acil durumlarda dumanın hızlı ve etkili bir şekilde tahliye edilmesi ve ısı yükünün alınmasıyla, hem binada bulunanları hem de maddi değerleri koruyarak güvenliği sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL