• Geri dön

  • 148 Görüntülenme

  • 68 Haber

  • 585 İşletme görüntülenme


Yeni yılda doğru klima, taze hava

Yeni yıl coşkusu, konfor alanınızı yenileme ve tazeleme duygusunu beraberinde getiriyor. Konfor alanının kalitesi, her zaman bir eşya ile değil bazen temiz bir nefesle de artırılabiliyor. İç hava kalitenizi yükselten klimalar ile yeni yıla temiz bir nefesle başlamak için doğru klima seçimini yapmayı unutmayın!

Seçenek çok olduğunda seçim yapmak tahmin edilenden zor oluyor. Tasarım, fiyat, performans ve kullanım kolaylığı farklılıkları kafa karıştırıcı bir hal alabiliyor. Doğru bir hava için uygun klima tercihi yapmak gerekiyor. İhtiyaca uygun bir klimayı almak için de iyi bir analiz ve inceleme yapılması en önemli noktalar oluyor. Form MHI Klima Sistemleri klima uzmanları, konu özelinde birkaç ana başlık üzerinde duruyor.

Doğru boyutlandırma, düşük fatura
Klima seçerken ilk dikkat edilmesi gereken önemli faktörlerden biri kurulum yapılacak odanın boyutu. Odanın büyüklüğüne uygun bir klima seçmek hem verimliliği artırıyor hem de enerji tasarrufuna katkıda bulunuyor. Böylelikle elektrik faturalarında gözle görünür bir düşüş sağlanıyor.

Yüksek kaliteli hava filtreleri
Filtreleme sistemleri, uzun ömürlü kullanım için kritik bir rol oynuyor. Yüksek kaliteli hava filtreleri, toz, polen ve diğer alerjenleri temizleyerek iç hava kalitesini artırıyor. Bu, sağlıklı yaşam için önem taşırken klimanın uzun ömürlü olmasına da katkı sağlıyor.

Gelecek için de teknoloji
Enerji verimli klimaların tercih edilmesi, karbon ayak izini azaltırken aynı zamanda çevreye daha duyarlı bir kullanım olanağı sağlıyor. Bununla birlikte geri dönüştürülebilir malzemelerden yapılmış klima sistemleri çevre dostu bir tercih sunuyor. Karbon ayak izini 0’a indirme hedefindeki markaları tercih etmek dünyamızın geleceğine için büyük önem taşıyor.

Form MHI Klima Sistemleri tüm bu özellikleri bünyesinde barındırıyor. Gücünü 58 yıllık Form tecrübesi ve Mitsubishi Heavy’nin üstün Japon teknolojisinden alan Form MHI Klima Sistemleri, gerekli tüm bu özellikleri ve daha fazlasını bünyesinde barındırıyor. Ar-Ge yatırımlarıyla her geçen gün kendini daha da geliştiren Mitsubishi Heavy, yeni yılda doğru klima tercihi ile seneye mutlu başlamanıza yardımcı oluyor.

Hadi sen de yeni yıla temiz bir nefes ile başla!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL