• Geri dön

  • 272 Görüntülenme

  • 68 Haber

  • 585 İşletme görüntülenme


Konforlu bir ortam sağlamak için; kışın ısınmamamıza, yazın ise ferahlamamıza olanak klimaların belirli periyotlarda temizlenmesi büyük önem taşıyor.

Uzmanlar, klimaların daha yüksek performans göstermesi ve uzun ömürlü olması için düzenli bakımın şart olduğunu vurguluyor. Ev tipi klimaların yılda iki defa, ticari klimaların ise yılda 4 defa temizlenmesi ve bakımlarının yapılması gerekiyor. Zamanı geldiği halde bakımı yaptırılmayan klimalar, yüksek fatura, düşük enerji verimliliği ve kullanım ömrünün kısalması gibi durumlara yol açmakla kalmıyor, alerji gibi sağlık sorunlarına da sebebiyet verebiliyor.

Form MHI Klima Sistemleri klima uzmanları; düzenli klima bakımı yaptırmanın sağlık, bütçe ve çevresel faktörler açısından önem taşıdığını belirtiyor;

Enerji Verimliliği; kirli filtreler ve tıkanmış hava kanalları daha fazla enerji tüketilmesine neden oluyor. Cihazların daha verimli çalışmasını sağlamak için ise düzenli bakımlar gerçekleştirmek gerekiyor. Verimli çalışan bir klima sistemi, enerji tüketimini azaltarak çevresel etkileri azaltıyor. Daha az enerji kullanımı, sera gazı emisyonlarını düşürmeye yardımcı oluyor.

Hava Kalitesi; Klima sistemleri, iç mekân hava kalitesini önemli ölçüde etkiliyor. Kirli ve bakımsız sistemler, iç mekân havasını kirletiyor. Toz filtreleri temizlenmeyen, eskiyen parçaları değiştirilmeyen klimaların performansı düşerken çevreye kötü koku ve bakteri yayılmasına da sebebiyet veriyor.

Dayanıklılık ve Ömür; Düzenli bakım, klima cihazının ömrünü uzatarak uzun süre sorunsuz çalışmasını sağlıyor. Fakat kir ve toz birikimi, klima parçalarının aşınmasına neden oluyor. Bu sebeple düzenli bakımın öneminin göz ardı edilmemesi gerekiyor. Klima bakımı aynı zamanda, olası arızaların erken tespit edilmesi ve maliyetli onarımları önleme gibi konularda büyük önem taşırken cihazın beklenmedik bir şekilde bozulmasını da engelliyor.

Form MHI Klima Sistemleri satış ve satış sonrası hizmetleriyle düzenli bakım sağlayarak bu tip sorunları ortadan kaldırıyor. Form MHI Klima Sistemleri, profesyonel bakım ihtiyacında Türkiye’ye yayılan 250’yi aşkın servisiyle tüketicilere hizmet sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL