• Geri dön

  • 198 Görüntülenme

  • 68 Haber

  • 585 İşletme görüntülenme


Çevre dostu, yüzde yüz yerli, inovatif ve enerji verimliliğini ön planda tutan ürünleriyle ön plana çıkan Form Endüstri Tesisleri, Türkiye’nin önde gelen ev aletleri üreticilerinden Simfer’in iklimlendirme tercihi oldu.

Çevre dostu, yüzde yüz yerli, inovatif ve enerji verimliliğini ön planda tutan ürünleriyle dikkat çeken, Türkiye’de 6 milyon adet yıllık üretim kapasitesi ile ilk 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Simfer, 2000’den fazla çalışanına doğal serinlik sunmak için iklimlendirmesinde FesKlima’yı tercih etti. Simfer üretim tesisinin projelendirmesinde 30 FesKlima Evaporatif Soğutma Ünitesi ve 30 doğal havalandırma kapağı ile kullanılacak.

Hava ve suyu kullanarak mekanlarda doğal bir serinlik sağlayan FesKlima, mekanları filtre edilmiş yüzde 100 taze hava ile buluşturuyor. Kullanılmış havayı tekrar ortama vermeyip, mekanın temiz hava kalitesini yükseltirken, virüs ve mikropların yayılmasına da engel oluyor. Bunların yanı sıra, uzaktan kontrol teknolojisiyle kullanıcıların ünite üzerindeki kontrollerini kolaylaştırıyor.

Kompresör ve soğutma gazı olmadan sağladığı serinlik sayesinde endüstriyel tesisler, atölyeler, yemekhaneler ve tersaneler gibi yoğun çalışılan büyük hacimli mekanlarda iş verimliliğini de artırıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL