• Geri dön

  • 705 Görüntülenme

  • 58 Haber

  • 276 İşletme görüntülenme


Modern armatür tasarımlarıyla hayatın her köşesine zarafet ve konfor katan Creavit, pandemiyle birlikte hayatımızın merkezine yerleşen hijyen ihtiyacına fotoselli armatürleriyle yanıt veriyor.

Suya ulaşmanın en güvenli yolu

Her damla suyun değerini bilen teknolojisiyle fotoselli armatürler; siz dokunmadan ellerinizi görür, su akışını sağlar ve elinizi çektiğinizde ise kapanır. Böylece fiziksel teması sıfıra indirerek hem hijyen düzeyini en üst seviyeye çıkarır hem de su tasarrufu sağlanmasına katkıda bulunur.

Elinizi yıkarken Dünya’yı korumaya destek olabilirsiniz

Günlük hayatımızda sadece ellerimizi yıkarken, dişlerimizi fırçalarken, tıraş olurken bile binlerce litre suyu boşa harcıyoruz. Creavit fotoselli armatürler ile daha az su ile yıkama ve temizleme işlemlerini gerçekleştirerek evlerimizde önemli düzeyde su tasarrufu sağlayabiliriz. Böylece “Mavi Gezegen” olarak adlandırılan Dünya’mızın kısıtlı doğal su kaynaklarının korunmasına da katkı sunabiliriz.

Suyun doğallığı hep yanınızda

Creavit armatürleri, gövdeleri tamamen pirinç malzemeden oluştuğu için suyun doğallığını, kokusunu ve rengini bozmaz. Kolayca çıkarılıp temizlenebilen perlatörleri sayesinde armatür ucu kireç ve tortudan arındırılarak uzun yıllar kullanılabilir.

Farklı renk, model ve boyutta yüzlerce armatür için creavit.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL