• Geri dön

  • 624 Görüntülenme

  • 58 Haber

  • 273 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin global banyo markası Creavit, banyolara organik formuyla yeni bir dokunuş getiren yeni lavabo modeli Petra’nın sofistike estetik detaylarıyla kullanıcıları yeni bir lavabo deneyimine davet ediyor.

Organik formun modern çizgilerle bir araya geldiği Petra, banyolarına özgün karakter katmak isteyenler için; sıra dışı görünümüyle adeta görsel bir şölen sunuyor. Petra, Son yılların banyo trendlerinde başrolü alan çanak lavabo olma özelliğiyle yer aldığı mekanlarla bütüncül bir tasarım oluşturarak tasarımın merkezine yerleşiyor.

5mm’lik İncecik Kenar Büyük Beğeni Topluyor

Elektronik cihazlardan arabalara, günlük kıyafetlerden mobilyalara, her geçen gün incelen ve sadeleşen tasarım anlayışını banyolara yansıtan Creavit’in minimal tasarım temasıyla oluşturduğu Petra, oval formu ve 5 mm ince kenar teknolojisiyle banyoları gerçek incelik ile buluşturuyor.

Creavit Sır “Hijyende En Üst Seviye”

Creavit, seramik sırlamada kullandığı ve TSE başta olmak üzere bağımsız kuruluşlar tarafından onaylanan özel Creavit Hijyen Teknolojisi ile bakteri barınmasını engellemenin yanı sıra uygulanan yüzeyi pürüzsüz hale getiriyor. Özel sır kaplama sayesinde özünde hijyen olan seramik alanlar daha kolay temizleniyor.

Seramik ürünlerden banyo mobilyalarına, gömme rezervuarlardan kumanda panellerine, armatürlerden aksesuarlara kadar uzanan geniş ürün yelpazesi ve teknolojik çözümleriyle Creavit, banyoda yeni deneyimler yaşatmaya devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL