• Geri dön

  • 617 Görüntülenme

  • 58 Haber

  • 273 İşletme görüntülenme


Creavit’in tüketici alışkanlıklarından yola çıkarak tasarladığı mutfak armatürleri evlerimizdeki yaşamın merkezi olan mutfaklara keyif ve konfor katıyor.

Mutfağın sıcak, samimi ve ilham verici olmasının yanı sıra fonksiyonel olması da oldukça önemlidir. Yenilikçi bakış açısı ile fark yaratan tasarımlara imza atan Creavit, 180° öne eğilebilen armatürü ve spiralli mutfak armatürleri ile bulaşık, sebze meyve yıkama esnasında kolaylık sağlayarak, hijyen ve konforu üst seviyede tutuyor.

Profesyonel Görünüm ile Her Yöne Özgürlük

Creavit'in suyu maksimum verimle kullanabilmek ve rahat yıkama yapabilmek için geliştirilen spiralli armatür ürün grubu, mutfakta profesyonelliği sağlıyor. Uzayabilen hortumu ile spiralli armatürler işlerinizi daha kolay hâle getirmenize ve mutfağınızı daha temiz tutmanıza yardımcı olurken, hijyen ve konforu üst seviyede tutarak mutfakta verimliliği arttırıyor. Geniş ürün yelpazesi, siyah ve krom renk seçenekleriyle tüm mutfaklar ve eviye çeşitleri ile rahatlıkla kombin edilebiliyor.

Pencere Önündeki Engelleri Kaldırın

Zarafeti ve işlevselliği pencere önlerine taşıyan BT.MF8600 mutfak armatürünün 180° öne eğilebilen yapısıyla mutfak pencerenizin tamamen açılması sağlıyor. Böylelikle mutfağın tüm potansiyelin ortaya çıkmasına olanak sağlıyor. Pencere önü lavabo kurulumlarınız için mükemmel bir tamamlayıcı arıyorsanız BT.MF8600 mutfak armatürünü tercih edebilirsiniz. Creavit armatürleri tamamen pirinç malzemeden oluşan yapısıyla; suyun doğallığını, kokusunu ve rengini bozmaz ve uzun yıllar güvenle kullanılabilir.

Farklı renk, model ve boyutta yüzlerce armatür için creavit.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL