• Geri dön

  • 710 Görüntülenme

  • 58 Haber

  • 276 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin global banyo markası Creavit, modern ve minimal çizgiler taşıyan Zeon Banyo Mobilyası ile banyolarında doğallık, sadelik ve sakinliği tercih edenlere sesleniyor.

Özgün tasarımı ve fonksiyonelliğiyle Zeon, evlerimizde trafiğin en yoğun olduğu, kişisel bakımımızı yaptığımız, arındığımız ve tüm enerjimizin odak noktası olan banyolarımızı karmaşadan uzaklaştırarak estetiğe ve özgürlüğe çağırıyor.

Düzenin Kazandırdığı Özgürlüğü Keşfedin
Diş fırçaları, şampuanlar, parfümler kişisel bakım ürünleri, saç kurutma makinesi…
Evlerimizin kalbi sayılan banyolarımız günlük koşuşturmamız karşısında çoğu zaman yorgun düşebilir ve kolayca dağılabilir. Zeon, banyoya dair her şeyi saklamaya imkân sağlayan geniş boy dolabı ve ekstra saklama alanı sağlayan alt rafı ile hem hayata düzen katıyor hem de zaman kazandırıyor. Dokunmatik led aydınlatmalı ayna ile kombin edilen Zeon, şıklığın yanında konfor da sunuyor.

Tarzınızı Yansıtan Sofistike Renkler
Alt modül ve boy dolabında beyaz, azurre blue ve palazzo renk alternatifleri sunan Zeon, antrasit, cappuccino ve beyaz renk alternatiflerine sahip 100 cm’lik ölçüsü ile geniş kullanım alanı sağlayan Creavit Su serisi lavabo ile mükemmel uyum sağlıyor.

Banyolara düzen getiren ve hayatı kolaylaştıran tüm Creavit modellerini, creavit.com.tr’den inceleyebilir, ihtiyacınıza uygun çözümü anında bulabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL