• Geri dön

  • 550 Görüntülenme

  • 58 Haber

  • 276 İşletme görüntülenme


Creavit Satın Alma Müdürü Bülent Şeker'in pandemi döneminde kendi hikayesinden esinlenerek senaryosunu yazdığı "Hemşirenin Kızı“ adlı kısa film, hayatımızı emanet ettiğimiz sağlık çalışanlarının yaşadığı zorlukları gerçek bir hikâye üzerinden gözler önüne seriyor.

"Hemşirenin Kızı" adlı kısa film, Covid-19 salgınının patlak verdiği günlerde yaşanan zorlukları gerçek bir hikâye üzerinden anlatıyor. Bülent Şeker'in kendi hikayesinden esinlenerek yazdığı film, hayatlarımızı emanet ettiğimiz sağlık çalışanlarının fedakarlıkları ve özverili çalışmalarıyla dolu bir hikâyeyi kız çocuğunun bakış açısından izleyici ile buluşturuyor. Sağlık çalışanlarının yaşadığı zorlukları ve kendi hayatlarını riske atarak insanlık için verdikleri mücadeleyi yürek burkan bir şekilde yansıtan film, youtube’dan üzerinden izlenebiliyor.

Bu mücadele, hayatını riske atarak hastaların yanında kalan tüm sağlık çalışanlarının hikayesi ile bir ailenin yaşantısı arasında paralellik gösteriyor. Film, sağlık çalışanlarının yaşadığı zorlukları ve verdiği mücadeleyi anlatarak onların ne kadar önemli ve değerli olduğunu vurguluyor.

Bülent Şeker, “Sağlık çalışanlarının fedakarlıkları sayesinde hayatımızı devam ettirebiliyoruz. Bu zorlu süreçte, onlara karşı olan minnettarlığımızı ve saygımızı ifade etmek için "Hemşirenin Kızı" adlı kısa filmi paylaşıyoruz.” Dedi.

Filmin tamamı için: https://youtu.be/8tubiYq9reE

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL