• Geri dön

  • 889 Görüntülenme

  • 58 Haber

  • 273 İşletme görüntülenme


Creavit, banyoda temizlik ve hijyenin yeni şekli kanalsız iç yüzeye sahip Rim-Off klozet ürün grubunu FREE ve ELEGANT’tan sonra, iki yeni ürün ailesi ile genişletti. Hijyen ve temizlik hassasiyetinin geçmişe oranla çok daha yüksek olduğu bugünlerde, değişen ve gelişen tüketici beklentilerini karşılamak için sürekli Ar-Ge ve kullanıcı odaklı tasarım bakış açısıyla çalışan Creavit, iki yeni ürün ailesi SOLO ve MARE ile kullanıcısının hijyen, fonksiyon ve estetik beklentilerini %100 karşılamayı hedefliyor. Tasarımda yumuşak hatları sevenler için MARE, köşeli hatlardan hoşlananlar için SOLO; asma klozet, duvara dayalı rezervuarlı klozet ile banyoda bütünlük sağlıyor.

Creavit Rim-Off klozetler, kanalsız yapıları sayesinde, bakterilere saklanacak yüzey bırakmazken, 3-6 lt’lik yıkama fonksiyonları sayesinde, sıradan bir klozete göre çok daha tasarrufludur. Creavit Rim-Off klozetlerini, Tak-Çıkart özellikli, uyumlu klozet kapakları ile sunuyor. Tak-çıkart özellikli klozet kapakları, tek hareketle kolayca çıkartılabilir olmaları sayesinde, temizlik esnasında erişilmeyen yüzey bırakmazken, Droplast yapıları ile bakteri barınımını da %99 oranında azaltırlar.

Hijyenin birinci öncelik haline geldiği bu günlerde, 50 yılı aşkın süredir seramik sağlık gereçleri başta olmak üzere, banyoya dair pek çok ürün grubunu kullanıcıları ile paylaşan Creavit, sürekli gelişen ve değişen beklentilere, banyodaki teknolojik yeniklerle çözüm sunmaya devam ediyor. Estetik ve tasarımı, fonksiyonel hijyen öğeleri ile bir araya getiren Creavit, 65 ülkede tercih edilen, banyo deneyimini şekillendiren global Türk markası olmaya devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL