• Geri dön

  • 685 Görüntülenme

  • 58 Haber

  • 276 İşletme görüntülenme


Yaratıcı ve estetik çözümleriyle banyoları birer yaşam alanı olarak tasarlayan Creavit, geniş ürün yelpazesini ve en yeni ürünlerini UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Creavit, Unicera’daki yaklaşık 800 metrekarelik fuar alanında sergilenecek seramik sağlık gereçlerinden, banyo mobilyasına, armatürlere ve banyoya dair yüzlerce ürünüyle tüketicilerin banyo konusundaki ihtiyaçlarına estetik ve bütünsel çözümler öneriyor.

Banyoda Yeni Teknolojiler
Tasarımlarıyla girdiği her yerin havasını değiştiren banyo uzmanı Creavit, her geçen yıl değişen tüketici alışkanlıklarına uyum sağlamak, geleceğin banyolarını tasarlamanın yansıra tüketicilerine en iyi banyo deneyimini yaşatmayı hedefliyor. Creavit özellikle bu yıl yeni inovatif ürünü WQ Akıllı Klozet ile alışkanlıkları değiştirecek. Hijyen ve teknolojiyi bir araya getiren WQ Akıllı Klozet tüketicilere modern çağın tüm konforunu sunuyor.

Yeni Fikirler Bu Tarafta
Creavit, 5mm’lik kenar kalınlığı ile sektörde büyük beğeni toplayan Loop lavabo serisinin yeni ölçü ve renklerini, Vox tezgâh üstü lavaboların yeni ölçülerini ve yeni lavabo modelleri Nice, Petra ile Deep’i ziyaretçilerinin beğenisine sunacak. Creavit, kanalsız klozet teknolojisine sahip RIM-OFF ürün sayısını da Ness ile arttırıyor. Banyo mobilyasında ise Sardes, Magnesia, Magna, Tion, Milet, Gordion olmak üzere 6 yeni modelini lanse edecek olan Creavit, bünyesindeki tasarım ekibi tarafından çocuklar için özel olarak tasarlanan Ducky Çocuk Banyosu’nun yeni rengini ise fuar ziyaretçileri ile buluşturacak.

Creavit, yeni tasarımları, gelişen banyo teknolojilerini ve değişen banyo trendlerini deneyimlemek isteyenleri CNREXPO Fuar Merkezi’ndeki Unicera Fuarı'nda 4.Hol A02 no.lu standına davet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL