• Geri dön

  • 657 Görüntülenme

  • 58 Haber

  • 276 İşletme görüntülenme


Modern armatür tasarımlarıyla hayata zarafet ve konfor katan Creavit, yeni spiralli mutfak armatürüyle mutfakları gerçek konfor ile buluşturuyor.

Mutfağınızın tarzını fonksiyonel özellikleriyle tamamlamayı vaat eden Creavit’in spiralli armatürü MF8858, estetik ve fonksiyonelliği bir araya getiriyor. Hareketli gövdesi, uzayabilen spiralli hortumu ve suyun akışını kontrol eden fonksiyonel başlığıyla mutfakta konforu en üst seviyeye taşıyor.

Kusursuz Estetik ve Sınırsız Özgürlük

Fonksiyonel özelliklerle üretilen gerek kişisel gerekse de endüstriyel mutfak tasarımına uyum sağlaması amacıyla özel olarak dizayn edilen Creavit spiralli armatür; yarım daire oluşturan oval yapısı ile estetiği, suyun tadını, kokusunu ve rengini bozmayan yüksek kalitedeki pirinç malzemesi ile de suyun tüm doğallığını kullanıcısına sunuyor. Kademeli su akışı sağlayan spiralli hortumunun getirdiği esneklik ile kısıtlama olmaksızın bir mutfağın tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Dayanıklı ve Uzun Ömürlü

Creavit spiralli armatür, çizilmelere karşı son derece dayanıklı yapısıyla mutfaklara mükemmel ve karakteristik bir hava katıyor. Kolayca temizlenen yüzeyiyle de her daim ilk günkü görünümünü koruyor. Creavit armatürlerinizin temizliğinde; tamamen doğal içeriği ve sağlığa zararlı hiçbir madde içermeyen formülüyle çocuklu ailelerinde kullanımına uygun olan Creavit Armatür Temizleme Solüsyonu’nu öneriyor.

Farklı renk, model ve boyutta yüzlerce armatür için creavit.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL