• Geri dön

  • 2.594 Görüntülenme

  • 141 Haber

  • 633 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin en yüksek hacimli kripto para işlem platformu Paribu’nun altın sponsor olduğu Webrazzi Summit bu yıl 20 Ekim Çarşamba günü hem sanal hem de fiziksel olarak gerçekleşecek. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da fiziksel olarak Wyndham Grand İstanbul Levent’te konuklarını ağırlayacak konferansta Paribu CEO’su Yasin Oral da girişimcilik ve teknoloji hakkında bir konuşma yapacak.

Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit, bu sene Paribu’nun altın sponsorluğunda hem online hem de fiziksel olarak gerçekleşiyor. Girişimcilik ve teknoloji ekosisteminin yerli ve yabancı konuşmacılarını bir araya getiren Webrazzi Summit, her yıl olduğu gibi binlerce katılımcıya ev sahipliği yapacak.

Paribu CEO’su Yasin Oral’ın da konuşmacı olarak yer alacağı konferansta, girişimcilik ve teknoloji sektörünün uzman isimleri, bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak.

Tüm gün sürecek konferans Wyndham Grand İstanbul Levent’te gerçekleşecek. Online olarak da izlenebilecek konferans için biletler Webrazzi Summit 2021 Biletleri - Webrazzi adresinden alınabiliyor.

Konferansla ilgili daha fazla bilgi için: Webrazzi Summit 2021

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL