• Geri dön

  • 679 Görüntülenme

  • 144 Haber

  • 644 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para platformu Paribu’nun çatısı altındaki Team Paribu sporcuları, İhtiyaç Haritası ile birlikte Hatay Konteyner Yaşam Alanı’nda çocuklar ve gençler için inşa edilen spor alanını ziyaret etti.

Team Paribu ve İhtiyaç Haritası’nın birlikte yürüttüğü Team Paribu Seninle projesi, 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinden etkilenen çocuk ve gençlerin “sporla iyileşme”sine odaklandı. A Millî Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem önderliğinde, Team Paribu sporcularının katkısıyla “Team Paribu Seninle Spor Alanları” projesini hayata geçirdi.

İlk spor tesisini Hatay Konteyner Yaşam Alanı’nda inşa eden Team Paribu ve İhtiyaç Haritası, tesisin açılışı da millî voleybolcu Eda Erdem, millî cimnastikçi Ahmet Önder, Paribu Kurucu ve CEO’su Yasin Oral ve İhtiyaç Haritası Yönetim Kurulu Üyesi Esra Arslan’ın katılımıyla gerçekleşmişti.

Spor alanına ikinci ziyaret gerçekleşti

Çocuk ve gençlerin antrenörler eşliğinde düzenli spor yapabildiği tesisi, Team Paribu sporcuları da belli dönemlerde ziyaret edecek. Açılış gününden sonraki ilk ziyaret 26 Ekim’de Team Paribu sporcularından millî modern pentatlet İlke Özyüksel ve millî güreşçi Kerem Kamal tarafından gerçekleşti. Çocuk ve gençler millî sporcularla bir araya gelerek antrenman yapma, tecrübelerini dinleme deneyimini yaşadı.

İlke Özyüksel, buluşmayla ilgili görüşlerini “Alanın açıldığı günden beri Hatay’a gelmeyi çok istiyordum ancak turnuva takvimim sebebiyle gelememiştim. Keşke her gün çocuk ve gençlerle bir arada olsak, onların mutluluğunu görmek çok kıymetli." şeklinde ifade etti.

Kerem Kamal ise, Hatay ziyaretiyle ilgili mutluluğunu şu sözlerle ifade etti: “Buraya gelip çocukların gözlerinin içine bakana kadar ne kadar değerli bir iş yaptığımızı tam olarak anlayamamıştım. Hepsi bizimle konuşmak, iletişim kurmak ve bir şeyler öğrenmek için çok istekliydi. Bu projenin bir parçası olduğum için çok mutluyum."

Team Paribu ve projeleri hakkında detaylı bilgi almak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL