• Geri dön

  • 759 Görüntülenme

  • 144 Haber

  • 644 İşletme görüntülenme


Ethereum ve web3 dünyasının en önemli etkinliklerinden DevConnect, 13-19 Kasım tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek. Paribu Hub ve Merkezsiz iş birliğiyle etkinlik kapsamında d:pact konferansı düzenlenecek.

Türkiye’nin lider kripto para işlem platformu ve alanında öncü teknoloji şirketi Paribu’nun blokzincir bilinirliğini artırma hedefiyle hayata geçirdiği Paribu Hub, sektör etkinliklerine katkı sunmaya devam ediyor. DevConnect kapsamında 15 Kasım’da Merkezsiz ile birlikte d:pact konferansını düzenliyor. Paribu Hub ve Merkezsiz, 5 Ekim’de Galata Postane’de gerçekleştirilen buluşmada DevConnect konferansının lansmanını gerçekleştirdi.

d:pact konferansında neler var?

Yerel ve global bilgi ve deneyimlerinin bir araya gelmesi hedeflenen konferansın programı, Funding the Commons, Regens Unite ve Token Engineering Academy’nin partnerliğinde geliştiriliyor. Web3 alanının önemli yaratıcılarından Marek Olszewski, Griff Green, Jeff Emmett, Angela Kreitenweis gibi isimlerin konuşmacı olarak yer alacağı konferansta paneller, atölye çalışmaları ve tartışma gruplarından oluşan oturumlar olacak.

d:pact konferansının temel amacı; “Merkeziyetsiz medya mümkün mü, toplumu nasıl etkiler?”, “Web3 teknolojileri toplumsal etkiyi nasıl geliştirebilir?”, “onarıcı hareketler sürdürülebilirliği nasıl teşvik edebilir?” “Web3 topluluklarındaki yönetişim biçimleri nasıl daha iyi sistemler yaratır?” gibi sorulara cevaplar aramak, bu sorular etrafında doğan iş modelleri ve sistemleri inceleyerek daha iyileri oluşturmak için ilham verebilmek.

Paribu Hub ve Merkezsiz, web3 etrafında farklı disiplinlerden gelen profesyonellerin bir araya getirilmesi istenen konferansta katılımcıları, kripto paranın vaat ettiği gelecek üzerine düşünmeye ve tartışmaya davet ediyor.

DevConnect ve d:pact hakkında detaylı bilgi almak için d:pact’in web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Merkezsiz: Merkeziyetsiz teknoloji ve sistemlere dair içeriklerin anlaşılabilir ve yaratıcı şekilde üretildiği, çoklandığı ve paylaşıldığı bir dijital medya platformu. Toplum, sanat ve girişimcilik temelli içerikleri Web3 merceğinde birleştirerek bu alana dair bültenlerden podcaste, konferanslardan eğitim programlarına geniş bir yelpazeye yayılan içerikler üretiyoruz. Amacımız Türkiye’den daha fazla sivil toplum, sosyal bilim, yaratıcı endüstri gibi teknoloji alanı dışındaki profesyonelin yeni gelişen bu teknolojilere dair merakını arttırmak, ilham olabilmek ve web3’ün gelişimine sosyal fayda odağında etki edebilmek.


Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL