• Geri dön

  • 915 Görüntülenme

  • 144 Haber

  • 644 İşletme görüntülenme


Paribu, kültür sanat etkinliklerini odak noktasına alan yeni içerik serisini Youtube kanalında yayınladı. Yekta Kopan’ın sunuculuğunu üstlendiği “Yekta Kopan ile Paribu Sanat Ajandası”, farklı disiplinlerdeki sanat etkinlikleri ve sahne performanslarına yakından bakıyor.

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu Paribu, kültür sanat odaklı yeni içerik serisini izleyiciyle buluşturdu. Yekta Kopan, her bölümde farklı bir etkinliğin sahne arkasını ve hayata geçiş sürecini ilgili röportajlarla izleyiciye aktarıyor.

Gündemdeki sanat etkinliklerini farklı bir açıdan ele alan Kopan, konser, festival veya sergide sanatçılar ve etkinlik kurucularıyla bir araya gelerek merak edilenleri soruyor. Serinin şimdiye dek yayınlanan ilk iki bölümünde Yekta Kopan, Bozcaada Caz Festivali ve Fazıl Say’ın “Dünya Anne” konser serisinin sürecini izleyiciyle paylaştı.

İlk bölümde Paribu’nun ana sponsorluğunu üstlendiği Bozcaada Caz Festivali’ne giden Kopan, festival kapsamındaki etkinliklere göz atarken festivalin amacı ve konseptine dair sohbetler de gerçekleştirdi. İkinci bölümde ise Yekta Kopan, anlatıcılığını da üstlendiği Fazıl Say’ın Ferit Odman, Volkan Hürsever ve Serenad Bağcan ile bestelerini sahneye koyduğu “Dünya Anne” konserlerinin hikâyesini röportajlarla izleyiciye aktardı.

Sezon boyunca birbirinden farklı kültür sanat etkinliklerini ziyaret ederek gerçekleştirdiği röportajlarla hikâyelerini aktaracak olan “Yekta Kopan ile Paribu Sanat Ajandası”nı Paribu YouTube kanalından izleyebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL