• Geri dön

  • 314 Görüntülenme

  • 144 Haber

  • 644 İşletme görüntülenme


Paribu’nun doğru bilginin kaynağı olma hedefiyle teknoloji ekosistemine yönelik kapsamlı içerikleri dilimize kazandıran “Paribu Reads” 2023’ün sonunda duyurduğu kitabını okuyucuya sunuyor. Alex Tapscott imzalı “İnternetin Bir Sonraki Ekonomik ve Kültürel Sınırının Haritasını Çıkarmak Web3” raflarda yerini alacak.

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu Paribu, doğru bilginin kaynağı olma hedefiyle Paribu Reads çatısı altında yeni kitapları dilimize kazandırmaya devam ediyor. Alex Tapscott imzalı “İnternetin Bir Sonraki Ekonomik ve Kültürel Sınırının Haritasını Çıkarmak Web3” kitabı okuyucuyla buluşuyor.

İnternetin Bir Sonraki Ekonomik ve Kültürel Sınırının Haritasını Çıkarmak Web3’ün odak noktası nedir?

Alex Tapscott, bu kitabında web3’ün bize kazandırdığı sahiplik kavramıyla birlikte web3’ü finanstan oyuna, varlıklardan mülkiyete kadar çeşitli pencerelerden somut örnekler vererek açıklıyor. Yazarın bu teknoloji için ve bu teknolojiyle birlikte çalışması da konuyu son derece açık bir şekilde ele almasına sağlarken kolay bir okuma deneyimi de sunuyor.

Küresel ölçekte başvuru kaynağı kitaplar Paribu Reads’de

Paribu Reads ile doğru bilginin kaynağı olmayı hedefleyen Paribu, bugüne kadar beş kitabın dilimize kazandırılmasına öncülük etti. Bitcoin ve blokzincir hakkındaki temel bilgilerin kaynağı niteliğindeki Anthony Lewis imzalı “Bitcoin ve Blokzincirin Temelleri”, kapsamlı bilgileri yalın ve anlaşılır bir dille okuyucuya aktaran Turan Sert’in “Sorularla DeFi” kitabı, blokzincir teknolojisinin çok yönlülüğünü ve farklı alanlarda nasıl konumlandırılabileceğini örneklerle anlatan Alex Tapscott ve Don Tapscott’ın kaleme aldığı “Blokzincir Devrimi” ve son olarak geçtiğimiz sene Alex Tapscott’ın alanında uzman isimlerin kaleme aldığı yazıları derlediği “Dijital Varlık Devrimi” kitapları yayınlandı. Şimdi de Alex Tapscott’ın son kitabı İnternetin Bir Sonraki Ekonomik ve Kültürel Sınırının Haritasını Çıkarmak Web3 raflarda. Basılı kitapların yanı sıra, geçtiğimiz yıl Turan Sert’in yalın diliyle DeFi kavramını ele aldığı “Sorularla DeFi” kitabının sesli versiyonu da Paribu Reads ile yayınladı.

Paribu Reads, Paribu’nun doğru bilginin kaynağı olma misyonundan hareketle yeni kitapları dilimize kazandırmaya devam edecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL