• Geri dön

  • 513 Görüntülenme

  • 144 Haber

  • 644 İşletme görüntülenme


Paribu ve farklı sanat disiplinlerini tek bir çatı altında toplayan kültür ve yaşam platformu Arter iş birliğiyle yıl boyunca belli aralıklarla düzenlenen “Paribu ile Arter’de Uzun Cumartesi” etkinliklerinin sonuncusu 23 Aralık’ta gerçekleşiyor.

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto varlık işlem platformu Paribu, kültür ve sanat alanındaki iş birliklerine tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda ilki nisan ayında gerçekleşen ve yıl boyunca 4 kez düzenlenen “Paribu ile Arter’de Uzun Cumartesi” etkinliklerinin sonuncusu 23 Aralık’ta gerçekleşecek. Program kapsamında Arter’deki tüm güncel sergiler, Paribu kullanıcıları tarafından 24.00’e kadar ücretsiz ziyaret edilebilecek.

Uzun Cumartesi’de neler var?

Paribu kullanıcıları, 11.00-24.00 arası sesli rehber hizmetinden de faydalanarak güncel sergileri ücretsiz ziyaret ederken 19.00, 20.30 ve 22.00’de düzenlenecek ücretsiz rehberli turlara da katılabilecek. Ayrıca, yılın son etkinliğine özel “Seul’a Dönüş” film gösterimi ve performans salonu Karbon’da Islandman konseri düzenlenecek. Film gösterimi ve konserin biletleri Arter’in gişesinden temin edilebilir.

Paribu ile “Arter’de Uzun Cumartesi” kapsamında ziyaret edeceğiniz sergiler ve Arter’e ulaşım hakkında güncel bilgi almak için Arter’in web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL