• Geri dön

  • 818 Görüntülenme

  • 144 Haber

  • 644 İşletme görüntülenme


Paribu’nun ana sponsorluğunda gerçekleşen Cazın Rotası Caz Adası: Bozcaada Caz Festivali sona erdi

Paribu’nun ana sponsorluğunda gerçekleşen Bozcaada Caz Festivali’nin 7’nci edisyonu sona erdi. 8-10 Eylül tarihlerinde düzenlenen Cazın Rotası Caz Adası: Bozcaada Caz Festivali yoğun ilgi gördü.

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu Paribu’nun ana sponsoru olduğu Bozcaada Caz Festivali, 8-10 Eylül tarihlerinde sanatseverlerle buluştu. Bu yıl “oyun” temasıyla gerçekleşen festivalde yerli ve yabancı müzisyenlerin sahne almasının yanı sıra; Paribu pop-up konserleri de dinleyicilerle buluştu. İlk konserde Ceren Gündoğdu ve DJ Eray Düzgünsoy Salhane’de sahne alırken, ikinci konserde Volkan Önol ve DJ Can Çakmakçı sahnedeydi.

Paribu, festival boyunca farklı deneyimler sundu

Festival boyunca müziğin yanı sıra; atölyeler, paneller ve oyunlar dahil farklı keşif etkinlikleri de düzenlendi. 10 binin kişinin üzerinde kişinin katıldığı etkinliklerde Paribu da festival boyunca oyun ve atölyelerle katılımcılara farklı deneyimler sundu

“Hazinen Caz Adası’nda Saklı” oyunu ile adanın seçili bölgelerine saklanan sembolleri toplayan katılımcılara, festivale özel hazırlanan hediyeler verildi. Paribu ve Kaft iş birliğinde düzenlenen serigrafi atölyesinde katılımcılar, özel baskı tekniğiyle kendilerine özel tişört tasarladı.

Paribu ayrıca, yapay zekâ ve sanatı bir araya getiren ArtGen ile özel bir deneyim alanı oluşturdu. 400 katılımcı, festivali anlatan anahtar kelimelerle kendi sanat eserini yaratarak baskısını da festival hatırası olarak aldılar.

Disiplinlerarası bir buluşma etkinliği olan Bozcaada Caz Festivali kapsamında keşif etkinlikleri dahil 10 binin üzerinde kişiye erişildi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL