• Geri dön

  • 667 Görüntülenme

  • 144 Haber

  • 644 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para platformu Paribu ve İstanbul Modern iş birliğiyle “Paribu ile Sizin Perşembeniz” kapsamında her perşembe 10.00-14.00 saatleri arasında müze ücretsiz ziyaret ediliyor.

İstanbul Modern, Renzo Piano Building Workshop (RPBW) tarafından tasarlanan ve mayıs ayında açılan yeni binasında sanatseverleri ağırlamaya devam ediyor. Açılışından bu yana, “Sizin Perşembeniz” adlı ücretsiz müze günleri de Paribu desteğiyle gerçekleşiyor. Müze, her perşembe 10.00-14.00 saatleri arasında ücretsiz olarak kapılarını açıyor.

“Paribu ile Sizin Perşembeniz” kapsamında ziyaretçiler, müzedeki tüm güncel sergileri ücretsiz gezmenin yanı sıra; “Sanatçı Buluşmaları” başta olmak üzere, perşembe günlerine denk gelen atölyeler, etkinlikler ve film gösterimlerine katılabiliyor.

“Sanatçı Buluşmaları” büyük ilgi görüyor

Paribu ile Sizin Perşembeniz kapsamında ayda bir kez düzenlenen “Sanatçı Buluşmaları”, sanatçıların yaratım süreçlerini ve sanatsal deneyimlerini katılımcılarla paylaştıkları atölye çalışmaları, kısa söyleşiler ve sanat uygulamalarından oluşuyor. Bugüne dek Murat Germen, Melih Akoğul ve Bager Akbay gibi sanatçı ve akademisyenlerle gerçekleşen bu etkinlikler, yıl boyunca farklı disiplinlerden sanatçıların katılımıyla gerçekleşmeye devam edecek.

Bu perşembe planınız var mı?

Paribu’nun, İstanbul Modern ile iş birliği kapsamında hayata geçirdiği “Paribu ile Sizin Perşembeniz”e özel reklam filmi şimdi yayında. Filmi YouTube’dan izleyebilir, İstanbul Modern’in güncel sergi ve etkinlik takvimine erişmek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL