• Geri dön

  • 752 Görüntülenme

  • 144 Haber

  • 644 İşletme görüntülenme


Team Paribu ve İhtiyaç Haritası iş birliğinde yürütülen "Team Paribu Seninle" projesi, Mardin’deki okulları ziyaret ederek çocukların spor ekipmanı ihtiyacını karşıladı.

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto varlık işlem platformu Paribu’nun çatısı altındaki Team Paribu’nun İhtiyaç Haritası ile yürüttüğü "Team Paribu Seninle" projesi, spor ekipmanlarına erişimi olmayan çocuklara ulaşmaya devam ediyor.

Proje kapsamında Paribu Kurucu ve CEO’su Yasin Oral, İhtiyaç Haritası Yönetim Kurulu Üyesi Esra Arslan, Team Paribu sporcularından millî eskrimci Deniz Selin Ünlüdağ, millî yüzücü Nida Eliz Üstündağ ve millî atlet Ersu Şaşma’nın katılımıyla Mardin’deki iki okula ziyaret gerçekleştirildi. Eski Olimpik millî yüzücü olan Gülşah Eler de bu etkinliğe eşlik etti.

Öğrenciler, spor ve sanatla buluştu

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde yer alan Şahkulubey ve Damlalı ilkokullarına düzenlenen ziyarette DasDas Çocuk’un kurucularından Alper Baytekin’in moderatörlüğünde Yasin Oral, Esra Arslan ve Team Paribu sporcuları açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Açılış konuşmalarının ardından Team Paribu sporcularıyla spor yapma imkânı bulan öğrenciler ayrıca, Alper Baytekin’in kendilerine özel hazırladığı tiyatro oyununu da izledi.

“Çocukları, sporla buluşturmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz”

Paribu Kurucu ve CEO’su Yasin Oral etkinliğin açılış konuşmasında şu sözleri dile getirdi: “Paribu olarak yarını oluşturmanın teknoloji ve sanatla birlikte sporla mümkün olacağına inanıyoruz. Team Paribu çatısı altında İhtiyaç Haritası ile birlikte yürüttüğümüz Team Paribu Seninle projesi kapsamında çocuk ve gençlerin sporla arasındaki engelleri kaldırmayı hedefledik. Yarının sporcularının yetişmesine katkı sağlamak amacıyla çocukları, sporla buluşturmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Açılış konuşmasında projenin amacına değinen Esra Arslan ise, iki yıldır yürütülen “Team Paribu Seninle” projesinin içinde olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. “Elimizden geldiğince sizlerle bir arada olmaya da çalışıyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Socrates Dergi Genel Yayın Yönetmeni Caner Eler, Mardin’deki çocukların coşku ve enerjisinden etkilendiğini dile getirdi ve ekledi: “Ülkemizde belli imkânsızlıklarla ve fırsat eşitliği bulamadan büyüyen çocukların hayatına spor kahramanlarının yaptığı bu dokunuşlar, yaşadıkları zorluklara rağmen umutlarına, hayallerine ve geleceklerine tutunmaları yolunda onlara ilham kaynağı olabiliyor.”

Eski Olimpik millî yüzücü olan Gülşah Eler de bu etkinlikle ilgili duygularını aktarırken, “Özellikle bireysel spor yapan başarılı gençlerin, kendilerini ve yaptıkları sporları geleceğin potansiyel sporcularına tanıtma fırsatına erişmelerini önemli buluyorum” şeklinde konuştu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL