• Geri dön

  • 1.667 Görüntülenme

  • 134 Haber

  • 81 İşletme görüntülenme


ROCK SANATÇISI FATMA TURGUT, EN SEVİLEN ŞARKILARINI ÜSKÜDAR’DA SESLENDİRDİ

KONSER VİDEO LİNKİ : https://we.tl/t-EJxIk2GIjL

Üsküdar Belediyesi, kültür- sanat dünyasının yaşayan efsanelerini Üsküdarlılarla buluşturmaya kaldığı yerden devam ediyor. “Buzdan Şato” ve “Değmesin Ellerimiz” şarkılarıyla kısa sürede müzik listelerinde ilk sıraya yükselen Fatma Turgut, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek konserde sahne aldı.

Üsküdar'da Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen konserde ünlü Rock sanatçısı Fatma Turgut sahne aldı. Turgut'un en sevilen şarkılarını Üsküdarlılar için seslendirdiği konserde müzikseverler coşkulu anlar yaşadı.

Üsküdar Belediyesi’nin Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlediği konserde, Model grubu ile “Buzdan Şato” ve “Değmesin Ellerimiz” gibi şarklıları seslendiren ve müzik listelerinde ilk sıralara yükselen ünlü Rock sanatçısı Fatma Turgut sahne aldı. Ünlü sanatçı en sevilen şarkılarını Üsküdarlı vatandaşlar eşliğinde seslendirdi. Konsere katılım sağlayan vatandaşlar şarkılar ile coşkulu anlar yaşadı. Üsküdarlılar konsere yoğun ilgi gösterdi.

Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Şanlıer sahnede vatandaşları selamlayarak, sanatçı Fatma Turgut’a hediye takdim etti. Konser kısa bir aranın ardından coşkulu bir şekilde devam etti. Üsküdar’da Kültür Sanat Sezonu kapsamında Üsküdar Belediyesinin konserlerine devam edeceği belirtildi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL