• Geri dön

  • 412 Görüntülenme

  • 134 Haber

  • 81 İşletme görüntülenme


ÖĞRENCİLER HAFTANIN 6 GÜNÜ ÜSKÜDAR’DAKİ ETKİNLİKLERDEN ÜCRETSİZ YARARLANABİLECEK

ÜCRETSİZ BOĞAZ TURU, BİLİM ÜSKÜDAR’DA DİNOZORLAR SERGİSİ, NAKKAŞTEPE MİLLET BAHÇESİNDE KAPALI OYUN ALANI ÖĞRENCİLERİ BEKLİYOR

İlköğretimden üniversiteye kadar birçok alanda öğrencilerin yanında olan Üsküdar Belediyesi bu kez sömestr tatili için harekete geçti. Üsküdar Belediyesi, özellikle İstanbul’da yaşayan ve aileleriyle birlikte tatile çıkma imkanı bulamayan öğrencileri unutmadı. Onlar için çok özel ”Sömestr Tatil Paketi” hazırladı. Üsküdar halkına alt yapıdan sosyal tesislere, çeşitli kurs ve desteklerden sosyal hizmetlere kadar büyük beğeni toplayan projelere imza atan Üsküdar Belediyesi, her zaman yaşlılar, kadınlar ve gençlerin yanında yer alıyor.

Öğrencilerin yarıyıl tatilini en iyi şekilde değerlendirebilmeleri için belediye imkanlarını harekete geçiren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, müjdesini sosyal medyadan duyurdu.

Hilmi Türkmen: “Haydi Planlar Yapılsın”

Hilmi Türkmen paylaşımın devamında ise şu ifadelere yer verdi:
“Çocuklarımız için eğlenceli ve öğretici bir ‘15 tatil Üsküdar Tatil Paketi’ hazırladık :) Bilim Üsküdar’da Dinozorlar Devri Sergisi. Valide Sultan ile ikramlı Boğaz turu. Nakkaştepe Millet Bahçesi’nde kapalı oyun alanı. ‘Pazartesi hariç haftanın 6 günü sizi bekliyor’ Hepsi ücretsiz, hepsi sizin için! Pazartesi hariç haftanın 6 günü sizi bekliyor. Haydi planlar yapılsın, tatilde Üsküdar’dan daha güzel bir yer tabii ki yok :) 4440875’ten detaylı bilgi alabilirsiniz. Sizi çok seviyoruz! ” İstanbul’un diğer semtleri ve Üsküdar’dan gelecek öğrenciler haftanın altı günü Bilim Üsküdar, Valide Sultan Gemisi ve Nakkaştepe Millet Bahçesinde hem doyasıya eğlenecekler hem de İstanbul’un en güzel ilçelerinden Üsküdar’ı her yönüyle yaşama ve tanıma imkanına sahip olacaklar.

Etkinlik Adresleri

Sosyal medya üzerinden öğrencilerin etkinliklere ulaşabilmeleri için açık adresler de paylaşıldı.

Bilim Üsküdar'a ulaşmak için: Ünalan Mahallesi, Ünalan Cd. No:11, Üsküdar / İstanbul Valide Sultan için: Gemi, Üsküdar iskelesinden kalkıyor.

Nakkaştepe Millet Bahçesi için: Kuzguncuk, Gümüşyolu Çk Sk No:4, Üsküdar/İstanbul

İstanbul geneli ve Üsküdar’daki tüm ilk ve orta öğretim öğrencileri iki hafta boyunca etkinliklerden ücretsiz bir şekilde faydalanabilecekler.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL