• Geri dön

  • 427 Görüntülenme

  • 134 Haber

  • 81 İşletme görüntülenme


BAĞLARBAŞI YENİ NESİL PARKA KAVUŞTU

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ 84 YENİ PARKI KULLANIMA AÇARKEN 136 PARKI DA YENİLEDİ

Üsküdar Belediyesi sosyal hizmetlerinin yanı sıra kullanıma açtığı park ve yeni yeşil alanlarla da ilçe halkına nefes aldırmaya devam ediyor. İlçedeki yeşil alan miktarını yeni çalışmalarla sürekli genişleten Üsküdar Belediyesi bu kez Bağlarbaşı Parkı’nı hizmete açtı. Yeşil alanların yanı sıra birçok özelliği de bünyesinde barındıran Bağlarbaşı Parkı Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve vatandaşlar tarafından kullanıma açıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan açılış programına Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve mahalle muhtarlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Hilmi Türkmen açılışta yaptığı konuşmada ‘’Bağlarbaşı’nda yeni nesil bir park ortaya çıktı, süs havuzuyla oturma alanlarıyla set zeminiyle ve yeşil alanlarıyla burası hakikaten kullanım ve fonksiyon itibariyle önemli bir lokasyonda önemli bir park, yeni haliyle hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

Bağlarbaşı Parkı, 1.090 m2 alana sahip. Park içerisinde Yeşil Alan, Oturma ve Dinlenme Alanları, Gezinti Alanları ve Süs Havuzu bulunuyor. Kurdele kesiminin ardından vatandaşlarımıza etli pilav ikram edilirken Başkanımız Hilmi Türkmen mahalle sakinleriyle selamlaşıp sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL