• Geri dön

  • 1.854 Görüntülenme

  • 134 Haber

  • 81 İşletme görüntülenme


Üsküdar’ı, şehrin kültür sanat merkezi haline getiren Üsküdar Belediyesi, Türkiye’nin mermerleri ve doğal taşlarını kullanarak, eserlerine figüratif bir boyut kazandıran Heykeltıraş Dinçer Güngörür’ün insana dokunan Ben, Sen, O Heykel Sergisi’ni İstanbullularla buluşturacak.

Dinçer Güngörür’ün farklı insan figürlerinden yola çıkıp, bireysel farklılıklarımızla birlikte toplumsal zenginliğimize dikkat çektiği Ben, Sen, O Heykel Sergisi, 8 Ocak’tan itibaren 6 Şubat’a kadar Nev Galeri Nevmekan Sahil’de sergilenecek. Türkiye’de çıkarılan mermer ve doğal taşlar kullanılarak tasarlanan eserlerden oluşan sergide, sanatçının esin kaynağı olan bireylerden yola çıkılarak toplumsal zenginliğimizeprojeksiyon tutulacak. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in katılımıyla, 8 Ocak Çarşamba günü, saat 19.00’da Üsküdar Nev Galeri Nevmekan Sahil’de gerçekleştirilecek Ben, Sen, O Heykel Sergisi açılışındasizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız.

TARİH: 8 OCAK 2020 YER: NEV GALERİ NEVMEKAN SAHİL SAAT: 19:00 Bilgi için:Havva Kızılırmak PR/ Esat Pala esatpala@gmail.com 0533 4175602 esatpala@havvakizilirmakpr.com

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL