• Geri dön

  • 1.933 Görüntülenme

  • 134 Haber

  • 81 İşletme görüntülenme


SÜPER STAR AJDA PEKKAN, TEBESSÜM KAHVESİ’NİN YILDIZI DOWN SENDROMLU GENÇLERLE BULUŞTU

Gerçekleştirdiği etkinliklerle engelleri ortadan kaldıran Üsküdar Belediyesi tarafından, bir sosyal sorumluluk projesi olarak tüm İstanbulluların hizmetine sunulan Tebessüm Kahvesi, Türkiye’nin süper starını ağırladı. Üsküdar Belediyesi Hizmet Binası’nda 2’ncisi açılan Tebessüm Kahvesi’ni ziyaret eden Ajda Pekkan, down sendromlu gençlerle sohbet ederek, en sevilen şarkılarını onlarla birlikte seslendirdi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile Tebessüm Kahvesi’nin açılış kurdelesini kesen Ajda Pekkan, coşkulu alkışlarla karşılandı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in katılımıyla gerçekleşen ziyaret sırasında duygu dolu anlar yaşandı. Tebessüm Kahvesi’nde çalışan gençler tarafından çiçeklerle karşılanan Ajda Pekkan, hepsiyle tek tek sohbet etti. Ajda Pekkan’ın en sevilen şarkılarına hep birlikte eşlik eden gençler, objektiflere gülümseyerek ziyaretin başrol oyuncusu oldular. Küçüklüklerinden beri Ajda Pekkan’ın şarkılarıyla büyüyen gençler, hayranlık duydukları sanatçıyla birlikte aynı ortamda buluşmanın heyecanını coşku içinde yaşadılar.

Hilmi Türkmen:
“Üsküdar’ın gönül merkezi’ni desteklerinizle yaşatacağız” Üsküdar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi olan Tebessüm Kahvesi’nin “Üsküdar’ın gönül merkezi” olduğunu hatırlatan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bizim için çok büyük bir anlam taşıyan sosyal sorumluluk projemize Ajda Pekkan gibi toplumun her kesimi tarafından takdir gören isimlerin verdiği destek çok önemli. Ajda Hanım’a verdiği destekten ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Ajda Pekkan gibi Türkiye’nin önemli sanatçıların sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle çok önemli bir farkındalık yaratmayı başaracağız” dedi.

Üsküdar Belediyesi tarafından bir sosyal sorumluluk projesi olarak gerçekleştirilen Tebessüm Kahvesi’nin tüm yönleriyle gençlerin hayata kazandırılmasına hizmet ettiğini belirten Ajda Pekkan, “Down sendromlu gençlerle beraber olmaktan, onlarla sohbet etmekten büyük mutluluk duydum. Onları hayatın merkezinde konumlandıran her projenin destekçisiyim. Katkılarından dolayı Üsküdar Belediyesi’ne minnettarım” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL