• Geri dön

  • 2.441 Görüntülenme

  • 231 Haber

  • 10.222 İşletme görüntülenme


Hepsiburada, platformu üzerinden bu yıl en çok satılan kozmetik ürünlerini açıkladı. Açıklamaya göre 2021’in ‘en çok satan’ kozmetik ürünü, ‘ayak maskeleri’ oldu.

Türkiye’nin Hepsiburada’sı, 2021’e veda etmeye hazırlandığımız şu günlerde, 2021’in ‘en çok talep gören kozmetik ürünleri’ ile çeşitli kategorilerde platformu üzerinden bu yılın en çok satın alınan ürünlerini paylaşmaya devam etti.

Daha önce teknoloji ürünleri, bilgisayar oyunları ve konsollar ile kitaplarda platformu üzerinden 2021’de en çok satılan ürünlerini ve kategorilerini paylaşan Hepsiburada’nın açıklamasına göre, kozmetik ürünlerinde geçtiğimiz yılın en gözde ürünü olarak ‘ayak maskeleri’ öne çıktı. Hepsiburada’dan adet bazında yılın en çok satın alınan kozmetik ürünü, Mjcare ayak maskesi oldu. Bu ürünü, yine adet bazında en çok satın alınan La Roche-Posay Effaclar Jel ve La Roche-Posay güneş kremi takip etti.

Bakımlı kaş ve kirpikler trend

Hepsiburada, 2021’in ‘en trend’ kozmetik ürünlerini de paylaştı. Geçtiğimiz yılın Hepsiburada üzerinden satın alınan ‘en trend’ kozmetik ürünü olarak makyaj grubunda lansman ürünü de olan Maybelline New York Lash Sensational Sky High Maskara öne çıkarken, yeni ürünler içinde ise Jowe Cosmetic Kaş Şekillendirici Wax Kaş ürünü de listenin yıldızları arasına katıldı.

Kozmetik alanında bir diğer gözde ürün grubu olan cilt bakımında ise, bu gruptaki ürün teknolojilerinin daha ulaşılabilir olmasıyla birlikte 2021 yılında özellikle ‘yüz temizleme cihazları’ en çok satılanlar arasında dikkat çekti. Polosmart PSC06 Vakumlu Siyah Nokta Temizleyici, Hepsiburada üzerinden bu grupta 2021’in en çok satılan ürünü olarak ilk sırada yer aldı.

Klasik parfümler öne çıkıyor

Hepsiburada’dan bu yıl içinde en çok satılan kozmetik ürünleri arasında önemli yer tutan parfüm grubunda ise, tüketicilerin bu kategorinin ‘efsanevi klasiklerinden’ vazgeçemedikleri görüldü. Parfüm özelinde 2021 yılında Hepsiburada’dan en çok alınan parfümler, Calvin Klein , Versace ve Burbery’nin parfümleri oldu. Parfümde ‘en çok satın alınan’larda birinci Calvin Klein’ın ‘Euphoria EDP 100 ml Kadın Parfümü’ olurken, bu parfümü sırasıyla Versace’nin ‘Eros Edt 100 Ml Erkek Parfümü’ ve her ikisi de Burbery’den olmak üzere ‘Burberry Classic Edt 100 Ml Erkek Parfümü’ ve ‘Burberry Classic Edp 100 Ml Kadın Parfümü’ izledi.

Yılın son güzellik fırsatı

Hepsiburada’nın ‘2021’in en çok satan kozmetik ve parfüm ürünleri’nde, https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/kozmetik-ve-parfumlerde-sepet-indirimi linki üzerinden 29 Aralık 00:01 - 30 Aralık 23:59 arasındaki kısıtlı zamanda geçerli olacak “sepette ek %10 net indirim” teklifi ‘yılın son fırsatı’ olarak sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL