• Geri dön

  • 831 Görüntülenme

  • 231 Haber

  • 10.228 İşletme görüntülenme


Hepsiburada'nın kargo bedava, hediye BluTV üyeliği ve alışverişlerden %3 Hepsipara kazancı gibi birçok avantaj sunduğu sadakat programı Hepsiburada Premium, %50 indirimli lastik montajıyla üyelerinin hayatını kolaylaştırıyor. Verilere göre Hepsiburada Premium’lular lastik değişim hizmetinden Haziran ayının ilk iki haftasında önceki aya kıyasla %60 daha fazla yararlandı.

Türkiye’nin en çok tavsiye edilen e-ticaret markası Hepsiburada, geçtiğimiz Temmuz ayında hayata geçirdiği ve 1 milyondan fazla üyeye ulaştığı Hepsiburada Premium ile müşterilerine ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. Premium üyelerine özel sunulan “%50 indirimli lastik montajı” ayrıcalığıyla, kullanıcılar hem zamandan hem de paradan tasarruf etme imkanı sağlarken, güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimini de garanti altına alıyor.

İndirimli lastik değişimine ilgi %60 arttı

Hepsiburada’nın verilerine göre Haziran ayının ilk iki haftasında, önceki aya kıyasla lastik değişim hizmetinden %60 oranda daha fazla yararlanıldı.

Bayram tatili öncesinde uzun araba yolculuğu yapacakların yoğun ilgi gösterdiği %50 indirimli lastik montaj hizmeti, araçlarının lastiklerini değiştirmek veya yenilemek isteyenlerin bütçesini rahatlatıyor.

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli, Yalova, Antalya ve Manisa illerinde geçerli olan hizmetten, satın alınacak oto lastik ürünüyle birlikte “montaj hizmeti”nin sepete eklenmesiyle yararlanılıyor.

Hepsiburada Premium’lulara sunulan “lastik kapımda” hizmetiyle ilgili bilgiye linkten ulaşılabiliyor:


Hepsiburada Premium’un tüm ayrıcalıklarına linkten ulaşılabiliyor: https://premium.hepsiburada.com/

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL