• Geri dön

  • 2.150 Görüntülenme

  • 231 Haber

  • 10.228 İşletme görüntülenme


Hepsiburada, üyelik bazlı sadakat programı Hepsiburada Premium Tıkla Gelsin® Gel Al kanalında geçerli Burger King®de King Beef Burger menüde %50 indirim, Petrol Ofisi Positive Card Sadakat Programında 5 kat puan ve Özel Dijital Oyun Pin'lerinde %10 indirim avantajı bekliyor

Hepsiburada’nın Burger King® iş birliğiyle Hepsiburada Premium üyeleri, Tıkla Gelsin® Gel Al kanalında ilgili kodlarını ‘Tıkla Param’ sekmesine girip kolayca kampanyayı aktive ederek, ‘Gel Al’da geçerli olacak şekilde Burger King®, King Beef Burger Menü’de, 50% indirim kazanacaklar.

Hepsiburada ve Petrol Ofisi arasında iş birliğiyle Positive Card Sadakat Programı üyesi olan Hepsiburada Premium’lular, anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarındaki akaryakıt ve otogaz alımlarında 5 kat fazla puan ve ayrıca Hepsiburada oto aksesuar kategorisinde lastik dışındaki ürünlerde 10% indirim hakkına sahip olacaklar.

Hepsiburada Premium'a Özel Dijital Oyun Pin'lerinde %10 indirim

Online oyun firmaları tarafından tercih edilen ödeme yöntemlerinden dijital oyun pin’lerinde de %10 indirim Hepsiburada Premium’luları bekliyor. Valorant, Pubg, Razer, League of Legends gibi birçok oyunda kullanılabilen pin’lerde 50 TL’ye kadar indirim kazanılabiliyor.

Hepsiburada Premium avantajları saymakla bitmiyor

Hepsiburada Premium’lular 25 TL ve üzeri alışverişlerinde kargo bedava ayrıcalığından yararlanıyor. Bir diğer ayrıcalık ‘%3 Hepsipapel Kazancı” ile de Hepsiburada, Hepsiburada Market ve Hepsiburada Seyahat alışverişlerinde, harcadıkları miktarın %3’ünü Hepsipapel olarak geri kazanıyorlar. Hepsiburada Premium’lular aynı zamanda üyelikleri boyunca hediye BluTV aboneliğinden faydalanabiliyor.

Hepsiburada Premium’la sunulan onlarca avantaj ve iş birliğinin detaylarına linkten ulaşılabiliyor:

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL